Voditeljke RTS-a ne prestaju da šokiraju: Zbog Irininih VIDEA mnogi se odlučuju na JEDAN potez!

Voditeljka otvoreno govori o preseljenju u Kanadu i svim problemima na koje je nailazila

Foto: Printscreen/Youtube/Irina u Kanadi

Voditeljka Irina Ivić već godinama sa suprugom i sinom živi u Kanadi, a otvoreno govori o srpskoj zajednici koja je tamo oformljena, kao i o situaciijama sa kojima se svakodnevno nosi.

Bivša voditeljka otkrila je i koliki su mesečni troškovi, kakva je situacija sa korona virusom u zemlji u kojoj živi, kako pronaći posao, dobti vizu, upisati dete u vrtić…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja sam Irina i za razliku od većine imigranata koji su želeli da se presele, meni se imigracija u Kanadu desila neplanirano. Nisam znala šta me sve čeka u zemlji potpuno drugačije životne kulture, nisam imala nikoga da mi da savete kako da krenem u novi żivot i prošla sam sve – od faze “turista” do “ovde mi je kuća” faze”, piše u opisu Jutjub kanala.

Irina je u Kanadi imala i poudu da radi u jutarnjem programu, ali zbog trudnoće nije prihvatila poslovni angažman.

“U Kanadi sam imala ponudu da radim nekoliko sati dnevno u jednom jutarnjem programu. Bio je to posao ne ispred kamere, već iza, ali ponuda je stigla pred sam porođaj tako da to nije bilo izvodljivo. Jednostavno nisam mogla da je prihvatim u tom trenutku. Ostalo je na tome da ćemo se čuti kada budu bolje prilike”, rekla je Irina jednom prilkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Djordjic (@ivicirina)

Irina se 2018. godine nakratko vratila na RTS, ali se ipak ponovo odselila u Kanadu.

Irina je, inače, pre četiri godine podigla veliku prašinu kada je na svom blogu otvoreno govorila o psihičkom zlostavljanju koje je trpela od tadašnjeg partnera, nakon čega joj se ljubavna sreća ipak osmehnula.

Upoznala je sadašnjeg supruga Nikolu Đorđića, sa kojim je 2017. godine dobila sina Maksima.

Izvor: Blic

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar