Čirlidersica ubila bebu po rođenju, pa 2 sata kasnije pravila SELFIJE! Na sudu se desio ŠOKANTAN obrt

Trudnoću je krila i od roditelja, a onda je na porođaju uzela crnu kesu i izašla iz kuće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/WCBI

Priča Bruk Skajlar Ričardson (20), bivše čirlidersice srednje škole u Ohaju potresla je pre tri godine sve u SAD-u.

Bruk je, kada je imala 17 godina krila trudnoću, pošto je imala stroge roditelje a i doživljavala je veliku popularnost u školi, pa je planirala da postane zvezda među čirlidersicama. Tokom seksa sa školskim drugom, ona je zatrudnela.

Zbog toga je promenila i ginekologa, kako stari ne bi roditeljima ispričao važne vesti. Njima je u kući govorila da ima hormonski poremećaj kada je ušla u 6. mesec i kada se videlo da je stomak veći.

Poslednjih mesec dana pre porođaja Bruk nije izlazila iz sobe, a porodila se iza kuće dok su roditelji bili na poslu. Navodno je rodila mrtvu bebu koju je zakopala malo dalje od kuće u šumi.

Sudeći po nalazima istrage, ona je samo dva časa posle smrti bebe kačila nove selfije na Instagramu kako niko ne bi posumnjao da se nešto dogodilo. Posle nekoliko dana, majka je sasvim slučajno otkrila kod ginekologa da Bruk ne ide više kod nje, pa je došla do saznanja o kom se doktoru sad radi.

Tamo je umalo pala u nesvest kada je saznala da je ona (bila) trudna. U kući joj je Bruk sve priznala, ali ne i da je ubila bebu. Prijavili su slučaj, a patolozi su utvrdili da je dete rođeno živo, a ne mrtvo kako je ona tvrdila.

Bruk je lagala da je beba rođena mrtva, Foto: Youtube printscreen/WCBI

Uhapšena je i odvedena u sud. Porota je za tri od četiri tačke Bruk proglasila nevinom, dok je za jednu bila kriva pa je dobila tri godine u zatvoru.

Međutim, posle samo nekoliko meseci, uticajni otac Bruk Ričardson uspeo je da ubedi sud da preinači zatvorku kaznu na samo dve godine, a potom da ona bude na uslovnoj slobodi. Slučaj bez presedana, pošto je utvrđeno da je ubila dete.

Bruk je ovih dana izašla na slobodu, dok je sudiji dala obećanje da će se ponašati uzorno i da se promenila kao osoba.

“Žao mi je zbog svega i što sam svoje najbliže dovela u ovakvu situaciju. Želim svima da pokažem da mogu da budem normalna osoba i ponašaću se tako do kraja života”, rekla je Bruk sudiji.

Dodala je i da joj je sada cilj da upiše fakultet i zaposli se.

Narkomanka polila bebu VRELOM vodom i ubila je: Probala da SAKRIJE zločin, a onda ju je majka šokirala



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Чуј, двије године за убиство бебе!!?? Па, то је за доживотну! Гдје иде овај свијет!!

    Odgovori
  2. Neverovatno. Pa kakvo je to sudstvo? Da bude oslobođena nakon ubistva svog rođenog deteta?! Sad se izvukla, zahvaljujući ljudskom šljamu, ali kod Boga nećeš... Pravda će biti zadovoljena.

    Odgovori
  3. Ubiti dete u stomaku ili van stomaka?Ima li razlike ljudi?Za ovo je dobila tri godine a za abortus koliko se dobija?

    Odgovori

Ostavite komentar