Bila je lepa kao anđeo: Grobar silovao i ubio devojčicu, a onda je počinio JEZIVU stvar s njenim telom

Nije ni znala da je tek izašao iz zatvora

Foto: 360TV printscreen

Artem Osipov, četrdesetogodišnji radnik na groblju u Azbestu u centralnoj Rusiji uhapšen je posle silovanja i ubistva jedanaestogodišnje Poline Skorovodčenko.

Osipov je u policijskoj stanici bez mnogo okolišanja priznao jeziv zločin, kao i to da je posle njenog ubistva.

Ema upoznala MANIJAKA na četu: Prvo joj je ZAKLAO komšiju, a kad je krenuo na nju – ovako mu se osvetila!

Da se nešto čudno dešava kobne večeri, primetila je Polinina majka Aljona (34) jer se devojčica nije vratila kući iz škole.

Nakon što je nazvala roditelje njenih drugarica i ustanovila da nije sa njima, pozvala je policiju. Takođe je alarmirala i službu za raznošenje novina za koje je radila Polina za džeparac.

Nesrećna devojčica namamljena je u kuću ubice, Foto: 360TV printscreen

Tri dana kasnije, policija je pronašla njeno telo zamotano i bačeno u svežu rupu u zemlji u šumi kraj groblja. Nakon analize svih nadzornih kamera na groblju i oko nje, ustanovljeno je da ju je oteo Artem Osipov koji samo što je bio izašao iz zatvora u kojem je bio zbog ubistva.

Inspektori su došli do zaključka da je Artem već poznavao kraj oko groblja, pa je bacio telo u delu za koji je verovao da policija nikad neće pronaći. Prethodno je namamio Polinu tako što je želeo da se pretplati na novine koje je ona raznosila. Ušla je u njegovu kuću kako bi joj dao novac, a tu ju je silovao i ubio, prenosi 360TV.

Još gore od svega, u kesu ju je ubacio nagu.

“Bila je lepa kao anđeo. Nisam bio dugo sa ženom, potpuno sam poludeo kad sam je video. Morao sam ovo da uradim”, rekao je Artem u policijskoj stanici.

Profesor zaklao 29 devojčica i pretvorio ih u LUTKE! Porodicama ubijenih poslao najbolesniju poruku

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (17)

Ostavi komentar

  • Ana zaista? Prvo ja sam “nas” muskarac i nikad to ne bih rekao niti pomislio, a posebno ne bih povezivao to sa ovakvim groznim zlocinom. Drugo, mrznju koju sejes ovde verovatno siris i na ljude oko sebe. Toksicnih ljudi ima svuda nazalost. Znaj da si osoba koja svet pravi gorim, ne u istoj meri ali slicno kao i ubica iz teksta

   Odgovori
   • Miroslave, Danijele, mozda je to Ana premijer(ka), pazite kako se obracate! Inace, ja bih svakom silovatelju dece odsekao ruku i polni organ, a ako je ubio dete, onda obe ruke i polni organ, pa ga takvog ostavio na pustom ostrvu, koliko prezivi-prezivi. Samo Bog ima pravo da oduzima zivot, pa neka odluci koliko dugo ce osakacenog monstruma drzati u zivotu. Najbitnije je da taj monstrum vise nema nikakve sanse da nekom naudi, a ni da se lagano izvuce sa metkom u celo.

    Odgovori
  • Ana tvoja izjava je totalno debilna,kako mozes da napises takvu stvar?Zlocin poremecenog coveka koristis za svoje frustracije,kakva si ti mucenica,jadno!

   Odgovori
 1. Zbilja je bila poput anđela! Ne znam kako netko može nauditi tako nježnom,nevinom biću,da se niti ne osjeća loše. Osim izjave samog ubojice,jednako je poremećena izjava novinara,da je najgore od svega učinio nakon ubojstva. Nije najgore ubiti osobu,gore je ubiti radost,nadu,život u njemu. Ona nikada više ne bi imala život. Ovu priču trebaju pročitati svi oni koji migrante opravdavaju u ovakvim situacijama,jer oni nisu dugo bili sa ženom,pa je u redu da tako nešto naprave. Oni koji su ovakvog mišljenja,neka im daju svoju djecu,ovo je gnusno.

  Odgovori
 2. Ko je ovde kriv? Isključivo Država. Pustiti ubicu na slobodu je nedelo Države koja je ovde indirektni saučesnik. Svaki ubica je i mentalni bolesnik – ne može normalan čovek napraviti ubistvo, a ovakvo, samo psihopata sa stažom. Protiv sam smrtne kazne – to je takođe pokazatelj nezrelosti Države. Ubistvo ili jasan pokušaj ubistva treba kazniti doživotnom radnom izolacijom i edukacijom, da ubica bude koristan sebi i društvu, da pod prisilom shvata šta znači svojom rukom posaditi grob, ili da umre pokušavajući to da shvati…

  Odgovori

Ostavite komentar