Bila je lepa kao anđeo: Grobar silovao i ubio devojčicu, a onda je počinio JEZIVU stvar s njenim telom

Nije ni znala da je tek izašao iz zatvora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: 360TV printscreen

Artem Osipov, četrdesetogodišnji radnik na groblju u Azbestu u centralnoj Rusiji uhapšen je posle silovanja i ubistva jedanaestogodišnje Poline Skorovodčenko.

Osipov je u policijskoj stanici bez mnogo okolišanja priznao jeziv zločin, kao i to da je posle njenog ubistva.

Ema upoznala MANIJAKA na četu: Prvo joj je ZAKLAO komšiju, a kad je krenuo na nju – ovako mu se osvetila!

Da se nešto čudno dešava kobne večeri, primetila je Polinina majka Aljona (34) jer se devojčica nije vratila kući iz škole.

Nakon što je nazvala roditelje njenih drugarica i ustanovila da nije sa njima, pozvala je policiju. Takođe je alarmirala i službu za raznošenje novina za koje je radila Polina za džeparac.

Nesrećna devojčica namamljena je u kuću ubice, Foto: 360TV printscreen

Tri dana kasnije, policija je pronašla njeno telo zamotano i bačeno u svežu rupu u zemlji u šumi kraj groblja. Nakon analize svih nadzornih kamera na groblju i oko nje, ustanovljeno je da ju je oteo Artem Osipov koji samo što je bio izašao iz zatvora u kojem je bio zbog ubistva.

Inspektori su došli do zaključka da je Artem već poznavao kraj oko groblja, pa je bacio telo u delu za koji je verovao da policija nikad neće pronaći. Prethodno je namamio Polinu tako što je želeo da se pretplati na novine koje je ona raznosila. Ušla je u njegovu kuću kako bi joj dao novac, a tu ju je silovao i ubio, prenosi 360TV.

Još gore od svega, u kesu ju je ubacio nagu.

“Bila je lepa kao anđeo. Nisam bio dugo sa ženom, potpuno sam poludeo kad sam je video. Morao sam ovo da uradim”, rekao je Artem u policijskoj stanici.

Profesor zaklao 29 devojčica i pretvorio ih u LUTKE! Porodicama ubijenih poslao najbolesniju poruku



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (17)

Ostavite komentar