Majku SEDMORO dece udario voz kad se prvi put NAPILA: Muž otkrio NAJTUŽNIJI razlog njene smrti

Godina da se zauvek izbriše iz sećanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/SamieJoEdwards

Semi-Džo Edvards (41) iz Velike Britanije nikad pre nije okusila ni kap alkohola, a zbog njega je poginula i ostavila za sobom muža i sedmoro dece.

Suprug Džejmi Kalingem potvrdio je da ju je prošle nedelje udario voz i da je na mestu poginula, usled teškog pijanstva.

Silovao SESTRU 2 godine, roditelji ćutali: Otkrila ga komšinica, a onda joj je uradio JEZIVU stvar

Semi-Džo je prethodno u jednom pabu popila u toku dana 15 čaša piva. Ne mogavši da se vrati kući, teturala se nekakvim sokacima i preko livada da bi na kraju završila na šinama, gde je i pala.

U roku od nekoliko minuta, naišao je voz koji ju je bukvalno pregazio kod Somerseta.

Nesrećna žena zaposlila se u jednom restoranu pred epidemiju koronavirusa, ali je on zbog karantina zatvoren. Ostala je kući sa decom i psiha je polako počela da joj popušta te je usled sveopšteg stanja pala u tešku depresiju.

“Bila je prepuna ljubavi, ali i bola u sebi. Podizala je svako dete da postane dobar i uspešan čovek, međutim nikad nije volela da bude zatvorena. Kada je počeo karantin, sve joj se srušilo i promenila je odnos i sa decom. Iako je uvek sebe stavljala na poslednje mesto, sada je nažalost, sve izašlo na površinu i samo je pukla“, rekao je Kalingem.

Bila je lepa kao anđeo: Grobar silovao i ubio devojčicu, a onda je počinio JEZIVU stvar s njenim telom



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar