TUGA

“Pogledaj sve nas dole…”: Drugovi se POTRESNIM REČIMA opraštaju od Andrijane (17) koju je udario voz

Okupljeni su iz tog razloga nosili transparente sa protestnim porukama, "Sutra će i vaše dete proći ovde"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Facebook

Školski drugovi i meštani naselja Trošarina u Nišu, gde se u utorak dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala sedamnaestogodišnja Andrijana M, jutros su se u 11.20, tačno u vreme kada se dogodila tragedija, okupili na mestu njene pogibije da bi joj odali poslednju počast.

Oni su na mestu gde je nesrećnu devojčicu udario voz položili vence, i uputili apel da se preduzmu mere kako bi se izbegle ovakve nesreće, s obzirom na to da ona nije prva koja je izgubila život na niškim prugama. Posebno iz razloga što je Niš jedan od retkih gradova čije jezgro presecaju šine, pa su ugroženi i pešaci i vozači motornih vozila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Okupljeni su iz tog razloga nosili transparente sa protestnim porukama, “Sutra će i vaše dete proći ovde” i tražili da se počne da dugo obećavanim izmeštanjem pruge.

Anđela, drugarica stradale tinejdžerke javno je iznela ovaj zahtev.

– Okupili smo se ovde da tražimo da se izmesti pruga, da naša drugarica bude poslednja kojoj se dogodilo ovako nešto. Želimo da pošaljemo poruku nadležnima da spreči da se ovakve nesreće ponavljaju – kazala je Anđela.

Drugovi stradale devojčice su osim venaca, kraj pruge ostavili i pismo kojim su izrazili tugu zbog gubitka mladog života.

“Bože, zašto nam uze mezimicu? Prokleti vozovi”: Potresna ispovest babe nastradale Andrijane (17) iz Niša 

– Izgubili smo jako dragocenu osobu, kao što si ti bila. Znaj da nisi bila sama i da ćeš dok smo živi biti sa nama, mislićemo na tebe neprestano, ne možemo da te vratimo ali možemo da te čuvamo u našim srcima koja su ispunjena tugom zbog ovoga što ti se dogodilo. Ostaje nam da verujemo da si sada na boljem mestu sa anđelima kao što si ti i da te oni čuvaju kao i ti nas. Bila si nam mnogo draga i pre svega jako dobra osoba, koja sigurno nije zaslužila tako mlada ovakvu sudbinu, ali mi protiv nje ne možemo, pa tako je ostavljamo Bogu da je kroji za sve nas. Ne želimo i nećemo da te zaboravimo, pa tako budi sigurna da dok je tvoje porodice i nas, tvojih drugova i drugarica, ti ćeš uvek živeti u svima nama. Pogledaj sve nas dole koji smo sada ovde i videćeš da nisi bila sama i da si bila voljena kao što ćeš uvek i biti. Pričaćemo o tebi i pamtićemo te, jer to je najmanje što možemo da uradimo za tebe trenutno a ti si to zaslužila. Nadam se da ti je gore lepo, nedostajaćeš nam previše i iskreno verujem da ćemo se jednog dana na onom svetu svi sresti i ponovo biti zajedno – navedeno je u pismu.

Ovo je NESREĆNA DEVOJČICA iz Niša koju je udario voz: Sedamnaestogodišnjakinji nije bilo spasa (FOTO) 

Devojčica, koja je za manje od mesec dana trebalo da proslavi punoletstvo, stradala je vraćajući se iz srednje Ekonomske škole. Njeni najbliži kažu da je bila izuzetno dobar učenik, da je volela matematiku i planirala da studira u Budimpešti.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar