Debitovala 11. generacija Honde Civic: Elegantna i moderna (VIDEO)

Kompanija za sada nije objavila fotografije enterijera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Honda

Honda je predstavila prototip nove, 11. generacije modela Civic, koji je prikazan u verziji limuzine, dok se hečbek verzija očekuje početkom 2021.

Već na prvi pogled, jasno je da je novi Civic evolucija prethodnog, a da je na vizuelni identitet uticao i Accord za severno-američko tržište. Buduća generacija nije samo veća, već i “ozbiljnija” u odnosu na prethodnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Honda za sada nije objavila fotografije enterijera, ali se očekuje da će unutrašnjost takođe biti inspirisana aktuelnim Accordom, s mnoštvom visokotehnoloških gedžeta, počevši od digitalnih displeja, do naprednih sistema aktivne i pasivne bezbednosti.

Stiže i u Evropu?

Ono što još nije potvrđeno, pored pogonskih jedinica, jeste hoće li novi Civic stići i na evropsko tržište, budući da Honda zatvara proizvodni pogon u Svindonu (Engleska), odakle je stizala hečbek verzija.

Ipak, ne treba zaboraviti da je Honda pre par godina “ugasila” evropski Accord (ne mešati sa američkim modelom), te da bi novi Civic u EU, u limuzinskoj verziji, mogao da zameni svog “rođaka”.

Sportska Type R verzija je potvrđena, najverovatnije samo u hečbek verziji, za koju se “šuška” da bi mogla biti hibridna.



Izvor: TopSpeed.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar