NIZAK UDARAC

Anđelina se SVETI Bredu sa njegovim dobrim prijateljem: Uplovila u VEZU sa Mikijem Rurkom?

Želi samo da ga iskoristi?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/extratv

Bred Pit je, nakon razvoda od Anđeline Džoli, povezivan sa nekoliko devojaka, a najviše se pisalo o njegovoj ljubavi sa, sada već bivšom devojkom, nemačkom manekenkom Nikol Poturalski.

Bivši telohranitelj Anđeline i Breda otkriva sve TAJNE! Brinuo sam se da li će neko da OTME njihovu decu

Ono što je Anđu, verovatno, najviše pogodilo jeste činjenica da je Bred vodio Nikol u dvorac u Francuskoj u kom se venčao Anđelinom, i to baš na onaj datum kada su se i venčali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako Džolijeva do sada nije povezivana ni sa jednim muškarcem, kako piše magazin New Idea, sada je uplovila u vezu sa glumcem Mikijem Rurkom.

Četvorogodišnja BORBA Breda i Anđeline konačno se bliži kraju: Evo kome će pripasti STARATELJSTVO!

Kako piše pomenuti medij, svedok koji je prisustvovao Mikijevom i Anđelininom poljupcu tvrdi da ona nije ozbiljna u nameri da bude sa Rurkom, već samo prkosi Bredu.

“S obzirom na to da je većina glumaca njenih godina u ozbiljnoj vezi ili braku, odlučila se za Mikija, premda glumac nije njen tip muškarca, misli da je u njemu pronašla pravog muškarca za svoj plan”, rekao je izvor za magazin New Idea.

Da stvar bude gora Bred Pit i šezdesetosmogodičnji Miki dugi niz godina su prijatelji, što će Anđinog bivšeg posebno zaboleti.

Strašne tvrdnje: Anđelina se bavi VEŠTIČARENJEM kako bi Bredu ODUZELA decu?

Kako se dalje navodi, ovo nije prvi put ta Miki i Anđa razmenjuju nežnosti. Navodno su razmenjivali nežnosti i na dodeli Oskara 2009. godine, što je Breda veoma razbesnelo.

Da li su ovog puta u pitanju samo tračevi, ostaje da vidimo. Za sada ni jedno ni drugo nisu potvrdili vezu, a glumac je i dalje zvanično u vezisa ruskinjom Anastasijom Makarenko.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Newidea

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar