HOROR

Svirepo ubistvo trudnice (19): Zverski izbodena, pronađena BEZ SRCA

Porodica samo želi da sazna ko je izazvao ovaj gnusni zločin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Trudna 19-godišnja devojka ubijena je u gnusnom napadu u Južnoafričkoj Republici, a žrtva je pronađena sa izvađenim srcem i iznutricama.

Kako prenose lokalni mediji, Snegugu Linda kazala je rođacima pre dve nedelje da odlazi u posetu dečku i da bi trebalo da se vrati 15. novembra. Međutim, njeno telo pronađeno je pored jedne staze u provinciji Kvazulu-Natal.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neutešna majka, 33-godišnja Londive Linda, posetila je mesto zločina i kazala da je malo krvi otkriveno na toj lokaciji, te smatra da je samo tu ostavljena.

Ona je bačena tamo. Ništa ne ide u prilog teoriji da je ubijena tamo. Snegugu je bila mlada i toliko je stvari trebalo da ostvari u životu, a ne da skonča na ovakav način. Želimo da znamo ko je ovo uradio“, kazala je majka žrtve.

Londive je primetila da je njena ćerka imala ranu od noža na ruci pre dve nedelje, kada ju je poslednji put videla živu. Kako kaže, Snegugu joj je priznala da ju je povredio možem njen 30-godišnji ljubavnik posle svađe.

Jutros je pronađena MRTVA majka bebe i malog dečaka: Na telu ima UJEDE, komšije kažu da je trpela NASILJE

Portparol lokalne policije kapetan Nkubile Gvala potvrdio je da je u toku istraga u vezi sa ovim ubistvom. Ona je kazala da motiv ovog užasnog zločina nije poznat, ali je otkrila da je žrtva imala ubodne rane na leđima i stomaku.

Snegugin dečko, Sibusiso Hlela, kazao je da je poslednji put video žrtvu u subotu popodne, kada je izašla napolje kako bi se videla sa prijateljem. Pošto se nije vratila do 20 sati kako je bilo očekivano, izašao je napolje da je traži. Sibusiso je rekao da je otišao i do kuće prijatelja, ali mu je tamo rečeno da je izašla oko 18 sati, prenosi “News.com.au”.

Ne treba nam korona da nas ubija: Od ponoći do podneva Srbiju potresla smrt 5 žena i jedne bebe

Dečko žrtve objasnio je da mu je rečeno da je ona izbodena pošto je sutradan u 5.30 sati ujutru izašao ponovo da je traži. Kada je bio upitan za ranu na ruci 19-godišnje trudnice, kazao je da se Snegugu sama posekla.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar