Posle 28 godina sam upoznao muškarca s kojim je moja žena izgubila nevinost i počela je agonija

Izjeda ga ljubomora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Serg Zastavkin / Alamy / Profimedia

Ljubomora može da upropasti svaku vezu a za to je primer i Englez koji živi u agoniji nakon što je upoznao muškarca sa kojim je njegova supruga izgubila nevinost.

“Ja imam 47, a moja supruga 44 godine. Ona je prvi seks imala sa 16 godina, i kada je mene upoznala kada je imala 20 godina, bila je mnogo iskusnija u seksu od mene”, započinje muškaraca svoju ispovest.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja sam prvi put vodio ljubav s devojkom sa 22 godine. Očigledno sam bio spor na početku. Ne zameram supruzi na tome što je imala aktivan seksualni život, ali žalim što sam toliko stvari propustio kao tinejdžer. Kada smo se upoznali, imao sam problem da prihvatim njenu prošlost, ali uspeo sam u tome”, kaže on i nastavlja:

“Posle više od 20 godina braka mislio sam da je to sve ostalo u prošlosti, ali prevario sam se. Na venčanju moje nećake, upoznao sam muškarca sa kojim je moja žena imala prvi seks, i to je bio pakao za mene. Ceo dan sam morao da provedem u njegovom društvu i da sakrijem svoja osećanja. Bio sam uništen”.

Foto: Freepik/freepik

“Sada ne mogu da prestanem da razmišljam o ženinom prvom dečku, naročito dok imamo seks. Ona insistira da seks imamo u mraku, ispod pokrivača, dok je sa druge strane, s drugim muškarcima to radila bilo kad i bilo gde. Jasno mi je da imam problema sa ljubomorom, i zbog svega sam postao anksiozan”, objašnjava Britanac.

Foto: Freepik/standret

“Mnogo volim svoju suprugu, ali postao sam preterano nervozan i čangrizav i ne mogu da podnesem da budem odvojen od nje. Ne mogu da spavam i ponekad zaplačem jer zbog svega sam upao u depresiju iako znam da me žena voli kao i da imam mnogo toga zbog čega bih morao da budem zahvalan”, zaključio je Englez.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar