JEZIVI DETALJI

Nadežda ispričala kako je Toma PRETUKAO dok je bila TRUDNA: Sve se desilo u tuđoj kući na krsnoj slavi

Tada je bila u petom mesecu trudnoće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Ami G Show

Pevačica Nadežda Biljić otvoreno je govorila za Srpski Telegraf o odnosu sa partnerom Tomom Panićem i batinama koje je od njega dobijala.

Ona je svojevremeno rekla da je Toma pretukao kad je bila u petom mesecu trudnoće, a on je rekao da je to izmislila kako bi promovisala pesmu. Biljićeva je sada komentarisala i to.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nadežda Biljić ZABRINULA fanove objavom: Ono kad samo moliš Boga da ne UMREŠ… (FOTO)

“Ne znam šta da odgovorim na to, budalaština. Čovek više ne zna šta priča. Sad ću ja da objasnim šta je bilo. Mi smo ostali bez novca i meni je frižider bio prazan, a stomak sve veći i veći. Ta ista njegova majka je prala ruke od nas. Moja majka je slala ručkove, da bismo mi imali šta da jedemo. Onda sam ja okrenula jednu prijateljicu da nam pomogne i ona nam je pomogla finansijski i zvala nas da dođemo kod njih za Božić. Mi smo otišli na Badnje veče i Božić kod njih. Oni uvek prave žurke, a njihov prijatelj je pevač Saša Katančić, koji je prijatelj naše kuće, prvenstveno mog oca, i on je to znao”, počela je ona priču za Srpski Telegraf.

Nadežda postavila uslov Tomi: Ako hoće da uđe u moju kuću moraće da se TESTIRA NA HIV!

“Onda je došla njihova krsna slava, 20. januara, on se baš lepo uroljao i počeo da me napada kako se ja gledam sa jednim čovekom, a ja cele večeri nisam mogla da dignem glavu od sramote, jer je otimao mikrofon i pravio probleme. Mi smo otišli gore, ja sam uzela naše štene u ruke, legla da spavam pored njega i rekla mu ‘Mrš u pi**u materinu’ i on mi je zbog njegove mame lupio dva šamara. Ja sam sišla niz stepenice, znači to se sve dešava u tuđoj kući na krsnoj slavi. I on je sišao mrtav pijan i tu su bili sinovi te žene i njihov najbolji drugar, za kojeg me je napao i pred njima rekao: ‘Mene ne interesujete ni ti ni to dete, ja već imam jedno dete u Kini’ i ponovo me je udario. I onda je dobio batine i izleteo iz kuće. Mi smo se posle toga čuli i ja sam mu i to oprostila, pa je došao ovde kod nas. Zakleo se da me nikada više neće udariti i da je napravio u svojoj glavi prioritete, a po njegovoj priči prioritet smo bili dete i ja.”, dodala je Nadežda za pomenuti medij.

Toma Panić RONIO SUZE kada je pričao o sinu Longu: Mislio sam da je gotovo, pa sam u depresiju (VIDEO)

Kako je rekla, sebe krivi za sve što se desilo.

“Pa jesam, nije on kriv, ja sam kriva što sam to dozvolila i što sam opraštala. Tražila sam pomoć i idem i dalje kod psihijatra da izlečimo tu fobiju. Ja sam dobila strah od svega i svih i sama ne smem nigde da mrdnem jer imam strah od samoće, da me neko ne napadne i da mi se nešto ne desi. To su ozbiljne stvari i Toma nije prva osoba od koje sam doživela nasilje, prosto je eskaliralo. Ja moram da naučim da prekinem da imam pogrešne izbore muškaraca, jer se to odražava i na mene, i na moju porodicu, dete i sutra možda na neko drugo dete, ako budem imala sa nekim drugim čovekom. Sigurna sam da nikada Tomi neću oprostiti nijednu stvar”, ispričala je pevačica za Srpski Telegraf.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar