Ili stručna pomoć ili će stvari izmaći kontroli: Uhapšen kontroverzni NBA košarkaš!

Mladi as Klivlend Kvalirsa uhapšen je za posedovanje oružja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube/News 5 Cleveland

Kevin Porter Džunior je pre nekoliko meseci zabrinuo javnost okačivši na svoj “Instagram” potpuno crnu sliku uz poruku o samoubistvu.

Mentalno zdravlje nije stvar za igru, signale ne treba zapostavljati i neophodno je zatražiti stručnu pomoć pre nego što stvari izmaknu kontroli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kevin Porter Džunior je ponovo u centru pažnje, samo ovoga puta nije poslao oproštajno pismo, već je uhapšen nakon jedne saobraćajne nesreće u saveznoj državi Ohajo u Americi.

Niko nije povređen, niti je saobraćajna nesreća razlog njegovog hapšenja, već je policija u njegovom automobilu pronašla vatreno oružje, tačnije pištolj. Porter je ubrzo pušten uz kauciju od 4.000 dolara.

Ipak, ne treba zažmuriti na ovu situaciju. Zašto je Kevin Porter Džunior uopšte imao pištolj? Podsećamo, radi se o osobi koja je nedavno objavila suicidne misli i definitivno u njegovoj glavi nešto nije u redu.

Stvari nisu za podsmevanje, setimo se da je NBA košarkaš Denis Rodman bio na sekund od toga da sebi puca u glavu, ali ga je na vreme pronašao i spasio pokojni Kreg Seger, prenosi B92.

Naravno, ne treba odmah skakati na pretpostavku da bi se Kevin Porter Džunior ubio, ali definitivno ne deluje da je sve u redu sa tim mladim momkom.

MRZI IH, ali možda se predomisli u naredna 24 sata: Lejkersi na korak od dovođenja sjajnog košarkaša!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar