Vuk Kostić: “Pozitivan sam na koronu, ali dobro se osećam”

Evo šta je poručio popularni glumac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Sputnjik Srbija

Glumac Vuk Kostić je izjavio da je istina da je zaražen koronavirusom, ali da se oseća dobro. Poručio je da nije istina da je životno ugrožen, kao što su mediji pisali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Zaista je sve u najboljem redu, nije mi ništa, osećam se odlično”, izjavio je Kostić Tanjugu i dodao:

“Jedino što imam taj papir gde piše da sam pozitivan i to je sve. Ja se tako nimalo ne osećam, sve je kako treba”, kaže glumac.

Prepoznajete li dečaka sa slike? Karijeru je počeo u “Otvorenim vratima”, a sada je pravi frajer

“Sve je ok, nema ni upale pluća, ni temperature, hvala Bogu. Samo na papiru piše da sam pozitivan. Ovo pišem samo zbog ljudi koji se istinski brinu. Živ je Vuko, mrtav nije”, napisao je Kostić na Instagramu.

Glumac je bio aktuelan nedavno sa serijom “Močvara” gde je glumio kriminalca u zatvoru, a lošeg momka je tumačio i u krimi serijalu “Južni vetar”. Novu popularnost je stekao ulogom inspektora Jakovljevića u krimi seriji “Ubice mog oca”, čija peta i možda poslednja sezona će se snimati tokom decembra.

Svetlo na kraju tunela: Ove serije i filmovi će se emitovati do kraja godine

“Ne mogu još ništa da pričam o snimanju nastavka te serije, a kada krene prva klapa, svi ćete biti obavešteni, posebno što ne volim nikad da pričam o nečemu što nije još krenulo da se snima”, priča Kostić.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar