TOTALNA KONFUZIJA: Partizan objasnio da li Marković ima koronavirus i kako je došlo do zabune

Fudbaler Partizana Lazar Marković prvo je bio pozitivan na testiranju, pa odmah zatim i negativan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen youtube

U Humskoj ništa nisu želeli da prepuste slučaju i podvrgli su Markovića brojnim testiranjima. Rezultati su uglavnom pokazivali da je negativan, uglavnom…

“Od kada je prvi put dobio nalaz da je pozitivan na koronavirus, Lazar Marković je testiran još četiri puta za pet dana i svi testovi su pokazali da je igrač negativan na virus. Test na kojem je igrač pozitivan rađen je u drugoj laboratoriji. Nalazi testova za IGM i IGG su takođe negativni, što pokazuje da nema trenutno infekciju u sebi, kao i da nema antitela, odnosno da nije bio ranije u kontaktu sa virusom. Ipak, kako bismo ispoštovali sve procedure, igrač nije trenirao sa ekipom u protekla dva dana”, navodi se u saopštenju Partizana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova situacija sa Markovićevim zdravstvenim stanjem bi trebalo da bude razrešena do sledeće subote, kada Partizan očekuje meč 15. kola Superlige Srbije u Humskoj gde će dočekati Proleter iz Novog Sada.

Dobra vest je da se kapiten tima Vladimir Stojković definitivno oporavio od koronavirusa i stavio na raspolaganje na treninzima treneru Aleksandru Stanojeviću.

Selektor Španije BRANI rekordera: Da smo imali i treći penal, Ramos bi ga šutirao! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar