Spavala sa šefom, pa ZATRUDNELA: Dečku sve prećutala, ali će je po OVOM detalju otkriti i “pre stomaka”

Raspada se od muke i brige

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/may_chanikran

U jednom od poslednjih izdanja čuvene britanske kolumne Dear Deidre jedna čitateljka otkrila je kakvu je glupost napravila, iz koje sad ne zna da se izvuče.

“Ja sam idiot. Spavala sam sa šefom, što je tad bilo super, ali ostala sam trudna. Moj dečko će znati da sam ga prevarila jer se podvrgnuo vazektomiji. On ima 44 godine. Razveden je i ima dvoje tinejdžera iz prošlog braka. Kad smo se upoznali, otvoreno mi je rekao da se podvrgnuo vazektomiji jer se bivša žena jednom uplašila da je trudna, a već su odlučili da neće imati više dece. Ja imam 27 godina i volela bih da postanem majka, ali jasno mi je da sam morala da prihvatim da se to neće dogoditi ako ostanem s njim”, napisala je čitateljka.

Molila ga da je uhvati na STRUNJAČI: Kamera snimila udatu profesorku FIZIČKOG kako vodi ljubav sa đakom

Potom je dodala da nije smišljeno spavala sa šefom, već se sve dogodilo jako spontano.

“Radim na benzinskoj pumpi. Šef ima 39 godina, oženjen je i ima malog sina. Jedne večeri polica je pala i udarila me u glavu. Šef se zabrinuo, izvukao pribor za prvu pomoć i zatvorio pumpu da mi pomogne. Čistio mi je ranu dok sam ja pila votku koju mi je dao da se smirim. Osetila sam hemiju dok mi je bio tako blizu, pogledala sam ga i zagrlila. Potom smo se poljubili i spavali u sobi za zaposlene”, istakla je čitateljka i nastavila:

“Znam da sam pogrešila, ali bio je jako drag, a seks je bio odličan. Nakon toga on se prebacio u drugu firmu, a ja sam saznala da sam trudna. Pokušavam da sve sakrijem od partnera, ali stomačić već počinje da se vidi. Razmišljala sam o pobačaju, ali emocionalno sam rastrzana. Mislim da ne želim da se odreknem šanse da postanem majka”, priznala je ona.

Deidre joj je rekla da su šanse da će šef ostaviti svoju ženu jako male.

“Ako odlučite da zadržite dete, zakonski je obavezan finansijski da ga pomaže, a moralno je obavezan da bude brižan otac. Hoće li biti tako? Da li bi vaš partner mogao da shvati da želite da budete majka i da prihvati dete drugog muškarca? Ako ne može da pređe preko toga da ste ga prevarili, moraćete da odlučite šta vam je važnije. Da li ste spremni da budete samohrana majka? To može biti teško, imate li nekoga da vas podrži u tome? Jasno mi je da se osećate rastrzano, iako budućnost možda donosi muškarca koji želi porodicu koliko i vi. Morate razmisliti o puno činjenica”, odgovorila je Deidre.

Strogi PROTOKOL: Moja devojka ima vrlo STRIKTNA pravila prilikom vođenja ljubavi, evo šta uvek traži

Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (7)

  1. Dečko je prebrinuo, ostavio svoje naslednike a ti budalo nemoj da rađaš.A za Darka i Zorana sve što je u mojoj kući i toru je moje.

    Odgovori

Ostavite komentar