Molila ga da je uhvati na STRUNJAČI: Kamera snimila udatu profesorku FIZIČKOG kako vodi ljubav sa đakom

Sve je počelo kada ga je prvi put u svlačionici "ručno zadovoljila"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Crawford county sheriff's office printscreen

Rošel Kresmen (33), bivša profesorka fizičkog uhapšena je zbog seksualno neprihvatljivog odnosa sa 14-godišnjim đakom u školi u Pensilvaniji gde je radila.

Kresmen je đaka zapazila na početku prošle školske godine kako je najrazvijeniji i najzgodniji, kako je rekla, za svoj uzrast.

“Bolelo me, ali htela sam JOŠ”: Šokantno priznanje učenice s kojom je spavao uhapšeni INSTRUKTOR vožnje

Iako udata, počela je da gaji jaku strast prema njemu i posle jednog od časova, zadržala ga je u svlačionici gde ga je ručno zadovoljila. Oduševljeni đak nije hteo nikom ništa da kaže, a Rošel ga je zamolila da sledeći put zaista i vode ljubav i to na strunjači u sali.

To se i dogodilo i to ne jednom već najmanje 20 puta u narednih nekoliko meseci, sve dok Rošel i momak nisu otkriveni zahvaljujući kameri koja je u međuvremenu postavljena u salu. Pred samo hapšenje, kao da je naslućivala, pretila je momku da nikad nikom ne priča o njihovom odnosu.

Rošel je priznala na sudu da je 7 meseci bila u tajnoj, isključivo seksualnoj vezi sa đakom, te da on ništa nije kriv za to što je njoj jednostavno nedostajalo vođenje ljubavi s mužem kod kuće.

Đak je priznao na sudu da mu je profesorka na kraju pretila, zbog čega joj sleduje najverovatnija kazna od čak 6 godina u zatvoru, ili 3 iza rešetaka, a preostale 3 na uslovnoj slobodi, prenosi People.

Profesorka 2 godine SILOVALA đaka: Povređivao se samo da ga ne bi dirala, a onda ju je OVAKO uništio



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. i ja bih bio da sam imao takvu(e) nastavnice, dok sam iša u školu."Silovala" ga, on nije hteo a ona ga upotrebom fizičke sile savladala i obljubila a pri tom mu oduzela nevinost i izazvala trajne posledice na njegovu psihu.Uh.

    Odgovori

Ostavite komentar