EKSKLUZIVNI INTERVJU

Nebojša Čović za OBJEKTIV.RS: Video sam se Ostojom Mijailovićem, POSTOJAO JE DOGOVOR Zvezde i Partizana!

Nebojša Čović je ekskluzivno za portal Objektiv.rs govorio o komplikacijama oko ABA lige, svim problemima oko sporta i pandemije koronavirusa, ali i sukobu sa prvim čovekom KK Partizan, Ostojom Mijailovićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Prvi čovek crveno-belih pričao je za naš portal o svim aktuelnim košarkaškim temama.

Kruži priča se da ste imali određeni dogovor sa Ostojom Mijailovićem, a zbog istorije bavljenja košarkom izgledalo kao sastanak “trojice Partizanovaca”?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Postojao je razgovor sa Ostojom Mijailovićem, neću pominjati ime svedoka, on je veliki moj prijatelj i nije pristalica Zvezde, nije igrao za crveno-bele, čak naprotiv, ni ja nisam igrao za Zvezdu u mlađim kategorijama, osam godina sam bio u Partizanu iako nisam navijao za Partizan.”

“Bio je sastanak u Areni, gde smo normalno razgovarali kao ljudi, ali čini mi se nekako da kod Ostoje postoje neka opterećenja ljudi oko njega kojima sam ja misaona imenica u celom njihovom životu, koji ga stalno pumpaju. Tada smo se dogovorili prostu stvar kakvi su interesi i da sve bude regularno. Šta bi bila ABA liga bez Zvezde i Partizana?”

“Posle dva dana od tog razgovora gde smo rekli da se nećemo više javno “eksponirati”,  za sve probleme čućemo se telefonom, pa ćemo da ih rešimo, doživeo sam napad. Nazvao sam drugara koji nas je spojio i rekao mu: Molim te, vidi ovo? Ovo nema smisla! To se dešava na jesen 2019. godine. Zato sam i dao izjavu da Ostoja nosi moju sliku u novčaniku”, rekao je Nebojša Čović za naš portal.

OSTATAK VELIKOG INTERVJUA SA PRVIM ČOVEKOM KK CRVENA ZVEZDA NEBOJŠOM ČOVIĆEM MOŽETE PROČITATI NA NAŠEM SAJTU VEČERAS OD 21 ČAS

NOVO priznanje za Jokića: Odabran u društvo NAJBOLJIH igrača sa drafta u poslednjih 20 godina



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar