Bliži se kraj druge sezone “Državnog službenika”: Rasplet će gledaoce ostaviti bez teksta

Uveliko se priča o mogućoj trećoj sezoni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ SUPERSTAR TV

Nakon mesec dana emitovanja, druga sezona serije “Državni službenik” ušla je u samo finale čije će dve poslednje epizode biti prikazane ovog vikenda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako navode iz produkcije ove špijunske političke serije, protekle četiri nedelje bile su epizode pune akcije sa neočekivanim i dramatičnim preokretima, a nakon mesec dana došlo je vreme za neočekivani rasplet kada će mnoge teške istine izaći na videlo.

“Ratovi zvezda” prvi put u Srbiji: 1977. godine je to za nas bio vestern o visokom majmunu i usisivaču

Reakcije gledalaca na drugu sezonu zaista su pozitivne i nakon svake epizode društvene mreže su ispunjene pohvalama, kao što je ona da je to najbolja domaća serija u rangu sa mnogim svetskim produkcijama. Pored već poznatih starih junaka, jedan novi karakter Stefan, zadobio je posebnu pažnju i pohvale gledalaca. Ovog negativca u seriji tumači Nikola Rakočević, dobitnik priznanja za evropsku “Zvezdu u usponu” na Berlinskom festivalu 2014. godine.

Omiljena anegdota čuvenog glumca: Mirko Babić o scenama sahrane sa Mandom i Draganom Nikolićem

Isto priznanje je, nakon pet godina, osvojio i Milan Marić koji u seriji glumi glavnog lika Lazara. Finale sezone mnoge će ostaviti bez teksta, najavljuju iz produkcije, a već se priča i o trećoj sezoni ove popularne serije.

Druga lepa vest je da je ovih dana objavljen i “soundtrack”” – muzika iz serije druge sezone, koju čini 33 minuta najboljih muzičkih tema iz nastavka popularne špijunske avanture. Svoj uspeh serija duguje i toj modernoj i autentičnoj muzici koju su komponovali Aleksandra Kovač i Roman Goršek.

“Kombinujući rok i bluz gitare sa elektronikom, pulsirajućim ritmovima i uznemirujućim vokalima, želeli smo da muzikom u seriji dodatno podignemo tenziju i uvedemo gledaoce kroz zamršenu mrežu likova i događaja”, izjavio je Goršek o zajedničkom radu na muzici u seriji.

Džoni Dep davno zaboravljen: Mads Mikelsen će postati Grindelvald u “Fantastičnim zverima”?



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar