Dve SESTRE se takmičile koja će prva da spava sa ocem! Pobednica dobila nikad BOLESNIJU nagradu od njega

Šokantna priča o kojoj svi pričaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Daily mail printscreen

Građani Nebraske su u šoku zbog skandala koji je potresao gradić Sent Pol a tiče se odnosa Trevisa Fildgrova (40) sa svojim ćerkama Samantom i Džil.

Trevis je uhapšen i osuđen na pet godina zatvora zbog ilegalnog venčanja sa ćerkom Samantom koja je pobedila (!) u rivalstvu sa sestrom oko toga koja će prva da ga zavede i odvede u krevet.

Samanta je Trevisova ćerka iz prvog braka koju godinama nije viđao. Kada je napunila 17, preselila se kod njega i tada su krenule da se rasplamsavaju emocije među njima.

Za to vreme, Džil je živela sa Trevisovom drugom bivšom ženom i ona je ponekad dolazila kod oca, ali nije gajila seksualne simpatije prema njemu. Videvši da je Samanta bliža sa ocem, bila je ljubomorna, pa je i ona želela da se dokaže, pa makar i po cenu toga da spava sa rođenim ocem.

U bolesnom “ljubavnom trouglu”, Samanta je pobedila i puno puta vodila je ljubav sa ocem, nakon čega se on do te mere zaljubio u ćerku da ju je i oženio. Što je ove godine iz zatvora objavio i na Fejsbuku!

“Dobro jutro svima. Da vam javim da jedva čekam da za mesec i po dana izađem iz zatvora i vratim se ženici. Život je kratak i jedan je, nije u redu traćiti ga na pogrešne stvari i ljude”.

Zanimljivo je da je Trevisu zabranjeno da se približava ćerki/supruzi posle izlaska iz zatvora, ali on očigledno ne mari za to.

“Zaljubljeni smo, svako drugo veče VODIMO LJUBAV”: Brat i sestra šokirali TikTok priznanjem (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, DailyMail

Komentari (10)

  1. Ajde lepo prepričaj priču o Lotu od početka do kraja da vide ljudi kontekst, ali verovatno nisi ni pročitala nego čula od nekog za konkretan događaj i uhvatila za taj čin. Sve što piše u Bibliji nije samo afirmativnog karaktera već i kritičkog. Ima puno opisa šta je rađeno, a ne treba raditi(Bogu nije milo). Sledeći put nemoj da preskačeš gradivo nego pročitaj od korice do korice, možda se prosvetliš.

    Odgovori
  2. Boze sacuvaj sta nece biti na ovom nemoralnom zapadu. Imate li vi nesto normalnije da objavite. Skidajte to. Sramota me je njihove sramote .

    Odgovori

Ostavite komentar