IZBORI AMERIKA

Nešto je prljavo u Americi: Na izborima aktivirana “Operacija žetva”, Bajden pred velikim optužbama

Izborni štab aktuelnog šefa Amerike najavljuje tužbe zbog otimačine glasova u Pensilvaniji i Nevadi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky

Donald Tramp i njegov tim podneli su na desetine žalbi Vrhovnom sudu zbog pljačke glasove na izborima za novog predsednika Amerike.

Prekrajanje glasova, brojanje po kojem samo Džozef Bajden dobija glasove, pozivanje birača, prestajanje i odlaganje brojanja, sve su to metode koje su demokrate iskoristile da bi svom kandidatu omogućile da se useli u Belu kuću. Bajdenov tim otišao je toliko daleko da je čak masovno spaljivao glasačke listiće koji su bili za Trampa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

Donald Tramp ide do kraja! Poslali VAŽNOG čoveka u Pensilvaniju, ne veruju zvaničnim glasovima 

Izborni štab aktuelnog šefa Amerike potvrdio je da su zbog operacije “Žetva”, kojom su Bajdenovi ljudi pokrali izbore podneli žalbe u Viskonsinu, Mičigenu i Džordžiji. Najavljuju tužbe i zbog otimačine glasova u Pensilvaniji i Nevadi. Uz sudske mere, Trampov tim traži i bolji pristup posmatrača štaba lokacijama na kojima se glasački listići obrađuju i broje.

Naši advokati su tražili pristup podacima, ali kakva je korist od toga? Šteta je već učinjena integritetu našeg sistema i samim predsedničkim izborima. O tome treba razgovarati – napisao je Tramp na Tviteru.

DOKAZ VARANJA? VIDEO ISPOD

Tramp je prethodno najavio pravni postupak zbog prebrojavanja glasova u Viskonsinu i Mičigenu, u kojima je pobedu, prema nezvaničnim podacima, odneo njegov protivkandidat. A upravo je u Viskonsinu zabeležena prava “žetva” glasova. U jednom cugu Bajden je oteo čak 40.000 glasova. Na biralištu je prebrojano 3.170.206 glasova iako je upisano 3.129.000 birača.



Izvor: Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar