ISKRENA DO DASKE

Lepa Brena otkrila detalje veridbe sa Bobom: PIJAN me je zaprosio, a ja sam imala samo JEDAN uslov!

Pevačica je priznala i u kom slučaju bi se razvela od supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Lepa Brena i Boba Živojinović na venčanju, Foto: Pritscreen/Youtube

Folk zvezda Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović u skladnom su braku od 1991. godine. Njihov zajednički život mnogima je uzor, a njihovom braku prethodila je situacija koju će pevačica pamtiti celog života.

Naime, Brena je od Bobe dok su se zabavljali tražila da je zaprosi na tradicionalan način, a on je morao da se napije da bi to izveo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Boban je želeo da se venčamo, a ja sam imala samo jedan uslov, da me zaprosi na tradicionalni način, po starinskom običaju, ali on mi to nije uradio jer je imao ogromnu tremu. Našli smo se na muzičkom festivalu u Nišu. Boban je, kako bi ublažio tremu, popio pola kurvoazjea, a sa drugom polovinom pošao da me isprosi od oca. Tatu sam prethodno pripremila da se malo nećka i zavitlava ga. Međutim, čim je Boban zaprosio moju ruku, tata je rekao: ‘Deco, neka vam je sa srećom'”, otkrila je Brena.

“Ja sam ga pitala, zašto nije uradio onako kako sam rekla, a on je odgovorio: ‘Deco, toliko odugovlačite ovu vezu, da sam se plašio da se nikada nećeš udati'”, ispričala je ona za “Srpski telegraf”.

Foto: Screenshot/Instagram

Lepa Brena ističe da su joj brak i porodica na prvom mestu, te da bi se razvela samo u jednom slučaju.

“Porodica je za mene svetinja, tako je od prvog dana braka. Nikada se ne bih razvela, osim kada bih se uverila da me Boba ne voli i ne poštuje”, rekla je Brena.

Brena dobila LUKSUZAN poklon od Bobe za rođendan! Bivši teniser nije štedeo, nije ni slutila šta je čeka

Da Boba voli Brenu kao i prvog dana govori i to da joj je priredio nezaboravnu rođendansku žurku nedavno, a kakav poklon joj je uručio saznajte na linku iznad.



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar