Ceo dan se hranio, vežbao i živeo kao Arnold Švarceneger, evo šta mu se desilo na kraju (VIDEO)

Verovao je da i on može da izgleda kao čuveni snagator nekada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Zac Perna

Sredinom osamdesetih godina nije bilo popularnijeg glumca od Arnolda Švarcenegera.

Njegov način vežbi u teretani, hrana koju je unosio u telo i zdrav način života inspirisali su milione muškaraca da pokušaju da ga makar imitiraju s tim.

Interesantno, i danas ima takvih, poput australijskog Jutjubera Zeka Perna koji je odlučio da na jedan dan bude kao Švarci.

Zak je prethodno pročitao Arnoldovu novu knjigu “The New Encyclopaedia of Modern Bodybuilding”, u kojoj je pronašao prehrambeni program koji preporučuje slavni snagator.

Cilj prehrane koju preporučuje Švarceneger je da se zadrži visok nivo proteina i održavaju ugljeni hidrati na niskom nivou, kao i da se izbegava ketoza.

Kako? Sa 210 grama proteina, 120 grama ugljenih hidrata i 70 grama masti raspoređenih u 6 obroka dnevno. Uz vežbe naravno.

Rezultat? Razočaravajući za Zaka.

“To je bio glupo naporan trening. Potpuno smešan trening, potpuno sam premoren… Nisam Arnold i raditi nešto tako u 50 setova te uništi. Takve stvari su i dalje zanimljive, čisto da vidiš koliko možeš. Ali čak i ako si jako utreniran, od takvog treninga ti pozli. Dovoljno bi bilo da ponoviš neke stvari dva puta umesto četiri”, rekao je Perna.

Zbog Švarcenegera postao NAKAZA! Mišići su mu veći od glave, ne može ni da hoda (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar