Komšije progovorile o Atijasovima: Otkrivaju da li se Anabela pomirila sa Markom i da li dolazi kod njih

Možda se sve promeni kada se Luna porodi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Porodica Đogani jedna je od malobrojnih koja već dugi niz godina intrigira javnost.

Nakon Luninog, Gagijevog ali i Anabelinog učešća u rijalitiju Zadruga, javnost želi da zna sve pikanterije o ovoj porodici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Luna je nedavno otkrila da je u drugom stanju što je još više zantrigiralo javnost, a s obzirom na to da njen verenik Marko Miljković i Lunina mama Anabela nisu u dobrim odnosima, komšije otkrivaju da li su se pomirili.

Foto: Screenshot Youtube

Komšijskih tračeva bilo je na pretek, a jedna od prvih komšinica otkriva da Anabelu često sreće u ulazu zgrade, ali da Marka nije viđala.

“Sve ja to pratim jer sam bila veliki fan treće sezone Zadruge. Anabela je obično namrgođena kada prođe, ali javi se. Tada stavi osmeh na lice, ali vidi se da je nešto tišti. Kao da je neki problemi izjedaju, tako deluje. Mislila sam da će se pomiriti sa Markom, ali on ovde ne dolazi. Luna je svratila nekoliko puta pre nego što su svi saznali da je trudna, medutim Miljković nije bio sa njom. Ne znam šta će tu biti, možda ih sada beba pomiri”, kaže komšinica iz ulaza, dok komšija iz zgrade pored tvrdi da Anabela i Andrej retko kada izlaze iz svog doma.

PORODIČNO STABLO familije Đogani: Otkrivamo u kakvom su srodstvu rijaliti zvezde o kojima bruji Srbija!

“Sretnem ih, ali samo nešto kratko. Uđu u automobil i ne vrate se do večeri, verovatno su stalno u gradu í završavaju svoje obaveze. Anabela voli da porani, odvede ćerkicu u vrtić, a nakon toga se kasno vrati. Pristojna žena, ne javi mi se, ali se ne javim ni ja njoj. Zašto bismo se uopšte javljali, pa nismo mi prijatelji?”, rekao je komšija iz susedne zgrade.

Gospođa koja živi u istoj zgradi gde Anabela i Atijas, zapravo joj je stan blizu njihovog pa, kako kaže, čuje porodične svađe.

foto:ScreenShot/Youtube

“Kao i svaki bračni par, tako i oni imaju nesuglasice. Čuje se ponekad kada se posvađaju, ali nije to ništa nenormalno. Ako se vole, moraju malo i da se svađaju. Da ja znam, nije u poslednje vreme bilo nekih većih problema. Često zajedno izlaze iz zgrade, a onda kada se rastanu poljube se u usta i svako krene svojim putem. Cesto prošeta kuče koje je medeno, vodi brigu o njemu kao da joj je dete”, zaključuje pevačicina komšinica.

Komšije każu da im je bilo žao kada rastala od Andreja jer se, bez obzira na sve, vidi da se vole. Pojedini ističu da se  Andrej dosta smirio, te da ne provodi dane u obližnjim kafićima.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar