Nebojša je vodio Zvezdu sa klupe umesto kažnjenog Stankovića: U našoj kući mi se pitamo, PAŠĆE I GENT!

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Slovan iz Libereca sa 5:1, a crveno-bele je na meču vodio pomoćnik Dejana Stankovića, Nebojša Milošević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Stanković je suspendovan zbog crvenog kartona u prvom kolu Lige Evrope, ali njegovo odsustvo u pobedi protiv Slovana nije se osetilo – Nebojša Milošević debitovao je na klupi Crvene zvezde pobedom.

“Mislim da je svako ko je Zvezdaš, da se večeras oseća sjajno. Igrači su odigrali fenomenalnu utakmicu. Mislim da je sva taktička priprema urađena za utakmicu, uputstva koje je Mister sa svima nama u stručnom štabu prezentirao prethodnih dana, da je u sve u velikoj meri prezentirano.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Dominirali smo utakmicom, primili smo gol na kraju prvog poluvremena, što ne sme da nam se dešava. Ali, dalo nam je dovoljnu dozi ozbiljnosti i koncentracije da drugo poluvreme odigramo na ovom nivou”, rekao je Milošević za RTS i dodao da je ponosan što je deo kluba.

Već narednog četvrtka u Beograd stiže ekipa Genta, a Milošević ističe da Zvezda na svim utakmicama na domaćem terenu ide na pobedu.

“Spremamo utakmicu po utakmicu. U Nemačkoj smo imali dosta dobro izdanje, danas takođe. Imamo u međuvremenu i utakmicu u našem prvenstvu. Svaka utakmica u ovoj grupnoj fazi je specifična i ostavlja mogućnosti da se osvajaju bodovi. Ono što sam rekao i pre utakmica, a što su igrači pokazali – ovo je naša kuća i mi želimo da se tu mi pitamo za bodove. Respektujemo sve protivnike, ali želimo da uzmemo sva tri boda”, zaključio je pomoćni trener Crvene zvezde.

Bahati Ronaldo nosi sat od 800.000 evra dok pljuje MIZERNO PLAĆENE zdravstvene radnike i mrtve! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar