I večeras navija za Zvezdu? Bred Pit je već bio na Marakani i bodrio crveno-bele, a ovo ga je ODUŠEVILO!

Ovo je zaista za rubriku verovali ili ne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
PacificCoastNews/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia

Nekada je i legendarni Majkl Džordan u svojoj studentskoj sobi imao zastavicu Crvene zvezde, ali ko bi rekao da jedan od najpopularnijih glumaca sveta takođe ostao bez glasa zbog Zvezde.

Bred Pit je iz sveg glasa navijao za Crvenu zvezdu na Marakani 1988. godine, otkrio je reditelj Boža Nikolić!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedan od najtraženijih holivudskih glumaca snimio je pre 32 godine film “Tamna strana sunca” u Srbiji i Crnoj Gori, a njegovi domaćini potrudili su se da mu organizuju dobar provod u pauzama, prenosi Blic.

“Bili smo na utakmici, ne sećam se tačno s kim je Zvezda igrala. Bred se oduševio kada je video 100.000 ljudi na stadionu i iz sveg glasa je navijao za Zvezdu”, rekao je reditelj Boža Nikolić. koji je za svoj film Breda Pita izabrao na kastingu od 400 kandidata:

“Nudili su mi iskusnije glumce, ali u Bredu sam prepoznao potencijal. U to vreme niko nije ni slutio da će on postati velika holivudska zvezda. Direktorke na kasting nisu htele da čuju za njega. Lobirale su za drugog glumca jer je snimio više od 20 filmova, a meni se s njim nije išlo na snimanja, a s Bredom bih otišao i na kraj sveta. Kada sam mu rekao da sam izabrao njega, otrčao je do najbližeg travnjaka i od sreće počeo da pravi kolutove na zemlji.”

Šok za goste iz Češke: Liberecu ZABRANJEN nastup tri fudbalera zbog propisa u Srbiji!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar