Fanovi Bonda nestrpljivi: Počeli su da skupljaju novac kako bi otkupili novi film i pogledali ga

Za sada su skupili malo više od 500 funti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/James Bond 007

Pre nekoliko dana filmskim svetom proširila se vest kako postoji mogućnost da neka od najvećih striming kompanija kupi poslednji film iz Džejms Bond franšize i prikaže ga na svojoj platformi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, posle nekoliko odlaganja početka bioskopskog prikazivanja, kompanija MGM objavila je kako film stiže u svetske bioskope 2. aprila. Međutim, kako se pandemija korona virusa širi i kako je nepoznato hoće li i tada film početi da se prikazuje u biskopima, što kompaniji MGM donosi ogromne finansijske gubitke, pojavila se glasina kako bi neka od striming platformi mogla da kupi film. Time bi film gledali na televiziji, a ne u bioskopima. Cena? Spominje se 600 miliona dolara. Navodno je to previsoka cena i za “Netfliks” i za “Apple”.

Džejms Bond je najpoznatiji tajni agent, ali da li znate ko je bio Popov, Duško Popov? (VIDEO)

 

Međutim, pre nekoliko dana na Internet stranici “GoFundMe” je jedan fan Bonda pokrenuo akciju skupljanja novca. Cilj je da se prikupi 607 miliona funti kako bi fanovi mogli da otkupe film od kompanije MGM, u želji da se prikaže na televiziji do Božića ove godine. Izgleda da je onaj koji je pokrenuo ovu kampanju zanemario činjenicu da se cena filma navodi u dolarima, a on traži funte. Naime, 607 miliona funti je 781 milion dolara.

Nastale su mnoge šale zbog ove ideje, a do sada je u kampanju za kupovinu filma uplaćeno nešto više od 500 funti.

Bond udario po budžetu: Poslednji nastavak sage o agentu 007 najskuplji u istoriji (VIDEO)



Izvor: Nacional

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar