NE ŠTEDI REČI

Toma OPLEO po Nadeždi: Šta sam ja VIDEO svojim očima i pretrpeo, ne želim više!

Izneo detalje, spomenuo i sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Zadruga Official

Danas su zadrugari Toma Panić i Ana Bulatović pričali o Tominoj nevenčanoj supruzi Nadeždi Biljić, koju je on prevario sa Paulom Hublin.

Oglasila se majka Tome Panića: Nadežda me PROVOCIRALA kad sam išla da vidim unuka, njena mama me BRANILA!

“Ja znam zbog čega ona to radi, sa kojim ljudima priča, ja sam joj rekao da ne peva onu pesmu bilo gde, pričamo o nekim stvarima, muž i žena smo. Ja sam joj rekao da kad izađem da uradimo spot. Kad je bilo sa Draganom, napljuje me, ostavi me. Priča da sam je udario u petom mesecu, ode otpeva pesmu i o čemu mi pričamo?”, rekao je Toma.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otac Paule Hublin OGORČEN: Ne podržavamo je, UNIŠTAVA život Nadeždi i tom detetu, ide iz kreveta u krevet

“Ja ne podržavam to da se pljuje javno, da li ćemo se pobiti ili ne, ja to ne bih iznosila. Ako ćeš ti da budeš loš, ja neću da budem”, rekla mu je Bulatovićeva.

“Šta je to što nisam mogao više da podnesem u svojoj glavi, zato sam ja rekao, kada su svi skočili, ja ne mogu da pričam pred ovim ljudima, jer im izgleda to kao bajka. Ja hoću da ispričam koji je bilo prelomni trenutak, šta je bio problem. Nama se desila ljubav i to je to. A ja šta sam video svojim očima, pretpero par stvari, ja ne želim više, ne vidim budućnost. Ja ću se vratiti da vidim možda dete, ne možda, sigurno, meni dete ne može da se zabrani da ga vidim”, dodao je Panić.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar