RAZOČARANI!

Otac Paule Hublin OGORČEN: Ne podržavamo je, UNIŠTAVA život Nadeždi i tom detetu, ide iz kreveta u krevet

Tvrdi da svoju ćerku ne može da prepozna...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen TV PInk

Paula Hublin je u Zadrugu 4 ušla sa svojim dečkom, Franom Pujasom. Nakon što su raskinuli, ona je “bacila oko” najpre na Anđela Rankovića, pa na Milana Jankovića Čorbu, da bi na kraju završila sa Tomom Panićem.

Toma priznao da je ZALJUBLJEN u Paulu: Znam da mi Nadežda NEĆE oprostiti! (VIDEO)

Kako Toma napolju ima nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić i sina Longa, mnogi su njihovu bliskost osudili, ali ni Toma ni Paula za to ne mare.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada se, za portal Pink.rs, oglasio Paulin otac Matija i rekao šta on misli o svemu.

“Želeli bismo da istaknemo da uopšte ne podržavamo to što radi. Nikako je ne prepoznajemo. To je dete koje je meni zameralo što pušim, koja prezire psovke, a sada radi sve ovo… Verujte mi, ja mislim da bi sve promenio moj eventualni susret sa njom. Da bi se odmah dozvala pameti i prekinula tu priču. Porodica je uopšte ne podržava, ni sestra, majka, kao ni ja. Nismo sigurni da li se radi o igri ili zaljubljivanju, ali nema našu podršku, nikako”, rekao je Matija za Pink.rs.

Paula Hublin rekla da je baš BRIGA za Nadeždu: Da je Toma istinski VOLI ne bi…

“Ne zameramo joj samo ovu situaciju sa Tomom. Ne znam na šta liče te psovke, kao ni odlazak iz kreveta u krevet, stalno sa nekim drugim. Uopšte ne prepoznajem dete. Uništava život Nadeždi, tom detetu, ali i sebi. Ko će je želeti posle rijalitija, sa ovakvim ponašanjem? Njena majka ne može ni da gleda sve to. Kad ja okrenem kanal da pogledam šta se dešava, ona odmah ode, verujte mi”, dodao je on za pomenuti medij.

Nadežda će POBESNETI kao nikada: Toma i Paula se SMUVALI, pljušte poljupci bez skrivanja (VIDEO)

On o Tomi i nema baš najbolje mišljenje.

“On je igrač, nema nikakvih emocija sa njegove strane, to se vidi. Ja imam suprugu, to se ne radi ženi i detetu, nemam šta da kažem. Samo igra rijaliti, ali Pauli to ne treba, uništiće sebi život zbog ovoga”, rekao je Matija Hublin za Pink.rs.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar