Marija zbog izazova otkrila NAJPRLJAVIJU tajnu na mreži: Od tada proživljava neviđeni teror i ŠIKANIRANJE

Došlo je do toga da joj prete i ubacuju poruke u poštansko sanduče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vkontakte/forum printscreen

Ukrajinka Marija Tihonenko (23) dobro će pamtiti dan kada je pristala da se “igra” izazova na jednom tamošnjem forumu za mlade, u društvu desetak drugih.

Kako su svi međusobno povezani mesecima unazad i mnogo toga znaju jedni o drugima, Marija je pretpostavljala da je u igri dozvoljeno da se zarad pobede i prava na davanje sledećeg, još težeg zadatka, otkrije bukvalno sve.

Tako je jedna Jana ispričala da je zbog opklade morala da pola noći pleše gola u klubu, pokrivena samo kaputom. Izvesni Vlad dodao je da je jednom spavao sa ženom od 56 godina za koju je posle otkrio da mu je komšinica, a da je pre nije ni primetio, piše tsn.ua.

A onda je došao red na Mariju. Ona je priznala da je skinula 3 dečka od svojih dobrih drugarica a da one to nikada nisu saznale. Čak je navela i imena tih momaka, a sa dvojicom je jednom imala i grupni seks!

Ne mogu da prestanem da mislim na njega: Devojka odlepila za CIMEROM svog dečka nakon VRELE akcije UTROJE

Dok su je nepoznati učesnici igre već krunisali novom kraljicom izazova, oni koji Mariju znaju malo bolje šokirali su se. Jedna od njih joj je napisala da je “kučka” i da će te drugarice već “noćas čuti za sve”.

“Šta si još radila? Bolje da ne pitam, đubre jedno. Ubiće te njih dve”, napisala je očigledno iznervirana prijateljica.

Marija nije ni slutila da će njeno priznanje otići tako daleko. Sutradan se, jasno, saznalo za sve što je Marija napisala (i nije u međuvremenu obrisala). U kraju je doživela ozbiljna maltretiranja devojaka čije je momke “preotela” i s kojima je spavala u “trojci”.

One su prekinule prijateljstvo s njom, a onda su krenule da je šikaniraju po svim profilima, pa je morala da ugasi Fejsbuk i Instagram. Sada joj je problem i u prodavnicu da ode, jer se boji da će je neko napasti, razočaran u njene skorašnje postupke.

“Ni maska koju sad stalno nosiš neće ti spasiti obraz koji ni nemaš. Sram te bilo, lažljivice”, pisalo je u jednoj poruci koju je Marija dobila u sandučetu u zgradi. Trenutno razmišlja da slučaj prijavi policiji, ali još nije donela odluku.

Zadavio trudnu ljubavnicu i ubacio telo u ZAMRZIVAČ! “Pao” pred policijom, pa ih šokirao gnusnim LAŽIMA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar