Ne mogu da prestanem da mislim na njega: Devojka odlepila za CIMEROM svog dečka nakon VRELE akcije UTROJE

Kada bi znao, dečko bi se gorko pokajao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/jcomp

Bilo da ste ljubitelji grupnog seksa ili ne, sasvim sigurno ste čuli nečija iskustva.

A iskustva su razna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Šta god radili u krevetu, sve je okej dokle god nekoga ne ugrožavate.

Ali isto tako mogu da se dogode i neke nepredviđene stvari, pa da nešto krene u potpuno drugom pravcu u odnosu na ono što ste očekivali.

Jedna 23-godišnjoj devojka se, s obzirom na to da je veza postala ozbiljna, uselila kod dečka u stan koji on deli sa cimerom, za vreme karantina.

S obzirom na to da vole da isprobavaju svašta u krevetu, dečko je jednog dana predložio da imaju trojku sa njegovim cimerom.

Verujemo da bi se, da zna da je devojka odlepila za muškarcem koji je samo trebalo da im razbije monotoniju u vezi, gorko pokajao.

Foto: Freepik/jcomp

Cimer je očarao

Seks je postao sve bolji jer smo mnogo više vremena mogli da provedemo zajedno, a i imamo svoj prostor. Pošto volimo svašta da isprobavamo u krevetu, predložio mi je seks utroje – i to sa njegovim cimerom”, ispričala je 23-godišnjakinja.

“Malo smo popili i bila sam skroz opuštena jer tog dečka dobro poznajem. Nakon seksa nije bilo neprijatne tišine i njih dvojica su se složili da bismo mogli da ponovimo to iskustvo”, dodala je. Ipak, ona to izbegava jer je cimer počeo jako da je privlači i volela bi da proba seks samo sa njim.

“Ne mogu da prestanem da razmišljam o tome, ne znam šta da radim”, zaključila je i zatražila savet od poznate kolumnistkinje i stručnjakinje za odnose Deidre Sanders.

Foto: Freepik/yanalya

Hoće li privlačnost nestati?

“Seks utroje samo je uništio tvoj odnos sa partnerom. Osećaš se nezadovoljno i osetila si snažnu privlačnost prema drugoj osobi, koja očigledno može bolje da te zadovolji. Zaboravi ideju da ponovno spavaš sa cimerom ako želiš da održiš svoju vezu”, savetuje Deidre.

“Privlačnost će splasnuti. Imaj na umu da dobar seks za žene ne zavisi od veličine penisa i zato tvoj dečko može da bude podjednako dobar ljubavnik kao i njegov prijatelj, samo treba da nauči”, glasio je odgovor.



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar