O NJIMA SVI GOVORE

Srbija će imati NAJLEPŠU Vladu! Pogledajte zgodne ministarke koje ostavljaju bez DAHA, a VLADAĆE zemljom

Da li su ovo najlepše ministarke na svetu?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Printscreen/Youtube, Objektiv.rs/Stefan Kojić

Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić izjavila je da će od ukupnog broja članova njenog kabineta, kojih će biti 23, čak 11 biti žene, kao i da je oko 50 odsto novih ministara. Tako će to biti najveći broj žena procentualno u jednoj srpskoj Vladi do sada.

Ipak, ako se uzme u obzir kako izgledaju dame u novoj Vladi može se reći da će Srbija zahvaljujući njima imati najlepšu Vladu na svetu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jer ako se uzme u obzir da će u Vladi sedeti dr Darija Kisić Tepavčević, Irena Vujović, Marija Obradović, Zorana Mihajlović, Tanja Matić, Maja Popović… onda s pravom možemo ovako nešto tvrditi.

Irena Vujović KONAČNO postaje ministarka, ali NEMATE POJMA da je ona unuka ovog slavnog srpskog HEROJA

Podsetimo Irena Vujović i Marija Obradović se nalaze u gotovo svim tekstovima kada mediji prave listu najzgodnijih i najlepštih srpskih političarki, te će to biti slučaj i sada kada su u Vladi. Nije ni tajna da su kod muškog dela najpraćenije sednice obraćanja medijima članova Kriznog štaba onda kada govori dr Darija Kisić Tepavčević.

Ali i nove ministarke Tanja Matić i maja Popović takođe spadaju u red lepih i zgodnih srpskih političarki, tako da kada se sve sabere i oduzme rezultat je jasan.

Pogledajte neke od slika budućih ministarki:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Srpske ministarke,pametne,inteligentne,vredne odane rodjenoj zemlji,plus lepotice na grudima njihovim pucaju bluzice,to je blago i ponosSrbije.Cenjene ministrice Srbije! Majka Srbija zove,da treba od plemeniti Srba nove generacije za buducnost.Otud pored svih duznosti najplemenitija obaveza za vas:Svaka od vas da rodi majmanje petero dece, potrebno je mnogo vise.Obradujte majcicu Srbiju naslednicima.

    Odgovori
  2. Kad lekari ostave svoju lekarsku profesiju i predju u politiku, bilo bi fer da ostave svoje doktorsko zvanje i budu oslovljavani samo sa gospodin ili gospodja.

    Odgovori

Ostavite komentar