NEPREPOZNATLJIVA JE

Marija Obradović je nova MINISTARKA, lepa je i zgodna, a pogledajte kako je izgledala na početku karijere

Pogledajte kako je izgledala Marija Obradović na početku svoje karijere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv/Stefan Kojić

Funkcionerka Srpske napredne stranke Marija Obradović jedna je, prema pisanju medija, od najlepših srpskih političarki, a mandatarka za sastav Vlade Srbije predložila ju je za novu ministarku državne uprave i lokalne samouprave.

Marija će tako posle dugogodišnjih pominjanja kao ministarku u gotovo svakoj podeli resora u Vladi, konačno dobiti svoj portfelj i preuzeti upravljanje veoma važnim Ministarstvom u Vladi Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Obradovićeva je dugo figurirala kao kandidat za ministra, jedno vreme je bila najbliža da sedne u fotelju ministra vojnog, a sada je konačno postala ministarka.

U zvaničnoj biografiji Marije Obradović na sajtu SNS navodi se da je ona političarka, novinarka i narodna poslanica, te da je za potpredsednicu stranke izabrana 2016. Kako se ističe, osnovno obrazovanje stekla je u Kraljevu, Pedagošku akademiju završila je u Kruševcu, a Učiteljski fakultet u Beogradu.

“Da se ne misli da su devojke u Srbiji prenašminkane sa SPLAVOVA”: Obradović u programu UŽIVO sve otkrila

Foto: Objektiv/Stefan Kojić

Bila je i polaznica Diplomatske akademije Ministarstva spoljnih poslova. Profesionalnu karijeru započela je 1991, kao voditeljka i novinarka na RTV Kruševac. Od 1994. do 1998. radila je za JP „Ibarske vesti“ i RTV Kraljevo. Od 2008. do 2012. radila je u Informativnoj služi SNS, a od 2012. do 2015. godine bila je članica Programskog odbora RTS. Za narodnu poslanicu prvi put je izabrana 2012.

Marija definitivno spada u red najlepših i najzgodnijih srpskih političarki, a tako će biti i sada u Nemanjinoj. Svi i dalje pričaju o njenom dekolteu prilikom inauguracije Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, kada je u Palati Srbija svojom pojavom zasenila sve.

Ipak, malo ko se seća kako je Marija izgledala kada je postala političarka, pogledajte njenu fotografiju sa početka bavljenja politikom u Srpskoj naprednoj stranci:

foto: sns.org.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar