PORODIČNO STABLO

Dinastija Krkobabić je NEUNIŠTIVA i idalje vlada Srbijom! Prvo Jovan, a sada su Milan i Stefan na vlasti

Dinastija Krkobabić i dalje, 12 godina zaredom, nastavlja da vlada Srbijom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srbija.gov.rs, Printscreen/Youtube, E-stock/Dušan Milenković, Cayman/Alamy/Alamy/Profimedia, Ilustracija

Dinastija Krkobabić i dalje, 12 godina zaredom, nastavlja da vlada Srbijom, jer su posle preminulog Jovana Krkobabića, danas na vlasti njegov sin Milan, ali i unuk Stefan.

Osnivač PUPS-a i kako mnogi vole da ga nazovu rodonačelnik dinastije Jovan Krkobabić utabao je put ka vlasti svom sinu Milanu, koji ga je “nasledio” u ministarskoj fotelji, ali tim putem krenuo je i njegov unuk Stefan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime Stefan Krkobabić izabran je za potpredsednika Skupštine Srbije i to kao jedan od najmlađih narodnih poslanika u srpskom parlamentu. On će tako imati prilike da vodi sednice kada neko od starijih nije prisutan, a ono što je zanimljivo je i činjenica da će sa tog mesta ispratiti izbor Milana Krkobabića za ministra sa portfeljom “briga o selu”.

ŠOK na TV Prva! Dačić TRAŽIO “ponudu” Čukanovića za imena ministara, a onda je rekao ovo o Bajatoviću

foto: printscreen YouTube

Da, dobro stre pročitali Milan Krkobabić, aktuelni lider PUPS-a, koji je na tom mestu nasledio svog oca preminulog Jovana postaće ministar i u novoj Vladi Srbije, a mandatarka ga je predložila da vodi novo Ministarstvo za brigu o selu.

Ovim izborom porodica Krkobabić će samo nastaviti kontinuitet sedenja u izvršnoj vlasti koji je, kao što smo rekli počeo preminuli Jovan Krkobabić kada je jula 2008. godine izabran za potpredsednika Vlade Srbije.

foto: printscreen / N1

Podsetimo Milan Krkobabić bio je ministar bez portfelja i u prethodnoj Vladi Srbije, a prethodono je obavljao i funkciju direktora “Pošte Srbije”.

Kada je reč o najmlađem Krkobabiću i on se već dokazao radom na funkcijama jer je Stefan pre izbora za potpredsednika parlamenta bio zamenik direktora Privredne komore Srbije.

Foto: Skupština Srbije

U okviru ove institucije Krkobabić je prethodnih godina rukovodio sektorom za ekonomsku politiku u Centru za ekonomsku politiku, prestrukturiranje i razvoj, a pored toga, bio je i sekretar Centra za razvoj malih i srednjih preduzeća.

Pored ovih funkcija, sin ministra Milana Krkobabića obavljao je i funkciju v. d. direktora Javnog preduzeća za razvoj planinskog turizma Stara planina u Knjaževcu.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Proročanstvo Tarabića: "Srbija će stati na svoje noge kada dinastija Krkobabić nestane sa političke scene"!

    Odgovori

Ostavite komentar