SVE JE REKAO

Toma Momirović u emisiji UŽIVO rekao je ove stvari o VUČIĆU i Vladi! Filip Čukanović je ostao bez teksta

Prvo pojavljivanje budućeg ministra u javnosti kao kandidata za člana Vlade Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: printscreen TV Prva

Kandidat za ministra građevine i vlasnik “Mone” Tomislav Momirović gostovao je jutros na TV Prva i otkrio zašto je prihvatio poziv da uđe u novu Vladu Srbije.

– Ovo je zaista velika čast, nema većih privilegija nego što je raditi za svoju državu i narod. Ne osećam nikakav pritisak. Meni je čast da budem deo tih političkih promena koji predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić – rekao je Momirović i zahvalio na poverenju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pitanje šta mu je sve ovo, kao uglednom biznismenu trebalo odgovara:

– Ne bojim se izazova. Mislim da sam na pravom putu. Ne mislim da je ovo nešto novo, mislim da je potreba da date nešto novo svojoj zemlji. Ja kao vlasnik jedne veće privatne firme došao sam ovde da radim i da dam svoj doprinos timu predsednika Srbije i predsednici Vlade oni su moji nalogodavci – rekao je Momirović i dodao da se ne seća da je neki čovek koji je imao kompaniju kao što je on poseduje da je došao na javnu funkciju.

Ko je Tomislav Momirović? Novi MINISTAR iznenadio celu Srbiju, a sa DRŽAVOM je bio u ratu oko minimalca

-Došao sam da uradim neke stvari alo bolje nego ranije, a ne da uvedem neke revolucionarne promene. U prethodnom periodu urađeno je najviše puteva nego i kada. Mi danas pričamo o povezivanju Niša i Prištine – rekao je on i istakao da će prvo iskomunicirati sa svojim saradnicima i napraviti plan kako bi se što pre uključio u tim.

On je pohvalio Zoranu Mihajlović i istakao da je uradila sjajan posao u prethodnom mandatu.

-Drago mi je da će ona i dalje biti moj saradnik u Vladi – rekao je Momirović na pitanje Filipa Čukanovića o tome šta misli kako se radilo u prethodnom periodu.

Kada je reč o razgovoru sa Vučićem kada mu je ponuđeno da bude ministar, Momirović je rekao da mu je velika čast da ga Vučić vidi kao potrebnog igrača u svom timu.

-Vučić je velika istorijska ličnost i nikada ga ne bih odbio. Želim da moji unuci jednoga dana kažu moj deda je stajao uz Vučića u najtežim trenutcima u Evropi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar