UŽASAVAJUĆE! Brutalno likvidiran otac prvog Rusa u Formuli 1!

Aleksander Petrov, otac bivšeg vozača Formule 1 Vitalija ubijen je u rodnom Viborgu, 128 kilometara od Sankt Peterburga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Velika tragedija pogodila je porodicu Petrov, pošto je otac vozača Formule 1 Vitalija brutalno likvidiran.

Otac prvog Rusa u “najbržem cirkusu na svetu” bio je biznismen, a ubistvo se desilo po još uvek nerazjašnjenim okolnostima, javljaju ruski mediji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svetska automobilska federacija je povodom tragičnog događaja uputila saučešće nekadašnjem vozaču Renoa i Katerhema, a sada stjuardu u F1 šampionatu.


Ova tragedija poremetila je planova Viltalija, koji je trebalo da u novoj ulozi debituje na nedeljnoj trci za VN Portugalije u Portimaou, ali je bio primoran da se povuče zbog smrti oca i vrati u Rusiju.

Inače, nekadašnji vozač je ovih dana i u žiži javnosti bog neslaganja sa Hamiltonovom inicijativom u borbi za prava obojenih ljudi, zbog čega je svetski šampion kritikovao Formulu što su Rusu dali bilo kakav angažman.

Podsetimo, Petrov se u Formuli 1 takmičio od 2010. do 2012. godine, imao je 57 startova, a najveći uspeh mu je treće mesto na trci za Veliku nagradu Australije, 2011. godine.

Misterija Habibove žene: Nikada nisu videli njeno lice, ali JEDNA FOTOGRAFIJA pokazuje zašto je to tako!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar