Lepe i pametne, a SLOBODNE? Zašto je to tako?

Vremena su se promenila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Koliko lepih i pametnih devojaka koje su same poznajete?

I jeste li se ikada zapitali u čemu je problem i zašto su same?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada neko radije bira da bude sam, nego u vezi, obično smatramo da nešto nije u redu.

Međutim, razlozi za tako nešto su mnogo dublji.

1. Moderne žene su nezavisne

Žene se bore za svoja prava i menjaju svet. Sve više žena zauzima vodeće pozicije i brzo se osamostaljuju. Muškarci im više nisu neophodni, niti ih pitaju za pomoć u fizičkom radu, jer jednostavno pozovu majstora i plate mu, a to je ponekad brže nego čekanje muža da reši problem.

Foto: Freepik/teksomolika

2. Počinju da poštuju ​​svoju slobodu i slobodno vreme

Umesto da sede kod kuće, kuvaju i čuvaju decu, žene vole da troše vreme na sebe. Radije će otići u spa centar, kozmetički salon, ili u kupovinu.

3. Postaju emocionalno stabilnije

Slobodne žene sa mačkama nisu toliko netačna asocijacija. Žene su postale jače, obrazovanije i emocionalno stabilnije. Savremeni svet im pruža skoro iste mogućnosti kao i muškarcima, a to utiče na njihovu psihologiju. Više se ne plaše da će ostati same i bez novca. Bolje im je da čekaju osobu koja može da im parira, nego da dele krevet sa muškarcem kojeg ne vole ili kojeg ne poštuju.

Foto: Freepik/master1305

4. Počele su da vole alternativne veze

Žene, u današnje vreme, nemaju strah od toga da u vezi pokažu svoje sklonosti. Mogu da žive onako kako žele i niko ih neće osuđivati, kao što je to bilo ranije, kada za vezu odaberu nekoga ko je istog pola, ili kada su u otvorenoj vezi. To je u mnogim slučajevima razlog zašto se ljudi ne venčavaju, već samo žive zajedno.

Foto: Freepik/svetlanasokolova

5. Imaju vrlo visoke kriterijume

Kada imate diplomu, sami zarađujete, brinete o izgledu i napredujete na svim poljima, očekujete muškarca koji vas neće degradirati i ne prihvatate onog koji ne ceni vaš trud. Nije moguće spustiti kriterijum. Lakše je ostati sam.

6. Muškarci se plaše lepih i pametnih žena

Kada ugledaju lepu ženu i shvate da je i pametna, teško se usuđuju na prvi korak, jer smatraju da kod takve žene nemaju šanse. Pored toga, niko ne želi da bude odbijen.

Foto: Freepik/freepic.diller

7. Moderne žene više ne veruju u bajke

Žene sve manje veruju muškarcima i nijedna ne želi da “zaradi” slomljeno srce, a priča o nesrećnim brakovima je sve više. Vreme, standardi, život, pa i očekivanja su se promenili.



Izvor: Objektiv.rs, Brightside.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar