PRIVEDEN

Uhapšen folirant: Policija PRIVELA nasilnika iz Bora koji se LAŽNO predstavljao i tukao ljude zbog maske

Policija je pronašla osobu koja se lažno predstavljala kao ovlašćeno lice

Foto: Rafael Ben-Ari / Alamy / Alamy / Profimedia

Policija u Boru je pronašla osobu koja se sumnjiči da je fizički napala čoveka u tzv. Park muzeju u centru Bora jer nije imao masku preko lica, pritom se lažno predstavljajući kao ovlašćeno lice koje proverava da li se poštuju propisane mere.

Kako saznajemo reč je o M. S. (37), koji je po istom principu kao što je fizički napao u parku V. S. (64), zbog toga što nije imao masku na licu, u međuvremenu, došao i u dvorište J. S. i predstavio se kao komunalni policajac bez pokazivanje dokumenata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tada je on utvrdio da ona ne nosi zaštitnu masku i da on ima ovlašćenja da je kazni novčano jer je načinila prekršaj, ali je žena reagovala prisebno i kada mu je kazala da će odmah da pozove policiju i da proveri da li je izvršila prekršaj M. S. je pobegao.

Skandal u Boru: TUKAO čoveka jer nije nosio masku, napadač folirao da je ovlašćeno lice 

Policija je uhapsila M. S. zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa jer je prišao A. S., pitavši ga da proba burmu jer se navodno uskoro ženi a onda sa burmom pobegao.

Za druga dva slučaja, napada na čoveka u parku i upada kod žene u dvorištu biće podnete prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira.

 

Izvor: Republika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar