NOVI DETALJI

Tanju muž prevario sa KOLEGINICOM IZ GRANDA?! Pronašla mu prepiske sa ljubavnicom, pa napravila haos!

Nakon svađa oko ljubavnice Dušan je sa sinovima napustio Srbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Tanja i njen suprug Dušan/Foto: Screenshot Instagram

Već mesecima javnost bruji o nerazjašnjenom i turbulentnom odnosu pevačice Tanje Savić i njenog supruga, Dušana Jovančevića.

Njih dvoje razdvojeni su još od aprila, a on je nedavno, u Austrailiji, viđen u društvu nepoznate devojke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, kako piše Informer, pravi uzor rastanka Dušana i Tanje jeste prevara. Tanja je, kako izvor pomenutog lista navodi, saznala još u martu da je suprug vara, i to sa koleginicom iz “Grand” produkcije.

Istina se saznala kad je nedavno snimala spot za pesmu koju je uradila sa tinejdž zvezdama Vojažem i Breskvicom. Tanja se tada navodno požalila ekipi da prolazi kroz pakao!

Foto: E-Stock/M. Rodić

“Sve vreme snimanja bila je tužna jer je mesecima razdvojena od dece. Ispričala nam je da je krajem marta saznala da je Dušan vara, i to sa pevačicom iz “Granda”, ali nije htela da nam kaže njeno ime! Pronašla je u njegovom telefonu prepisku sa ljubavnicom, u kojoj ugovaraju viđanja po hotelima i jedno drugom izjavljuju ljubav! Kaže da je napravila haos kad je to videla! Žestoko su se posvađali u stanu na Novom Beogradu u kom su tada živeli. Urlala je na njega kako ona čuva decu i gradi karijeru dok se on švaleriše. Čak je poslala i poruku toj koleginici i napisala joj da je mrtva za nju”, priča izvor sa seta za Informer i dodaje da se Tanja tada spakovala i otišla kod roditelja u Radinac.

Folkerka je tamo želela da ohladi glavu i razmisli o razvodu.

“Ispričala nam je da je plakala danima, mnogo je bila povređena. Svađala se s njim preko telefona, ali je u jednom trenutku Dušan prestao da se javlja. Otišla je do stana da vidi šta se dešava s decom i šokirala se kad je shvatila da nema dečjih pasoša. Ubrzo je saznala da ih je bez njene dozvole odveo u Australiju. To ju je dotuklo”, priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Savićeva nije bila iznenađena kad se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se Jovančević provodi na drugom kontinentu sa nepoznatom plavušom.

Tanjin muž demantovao sve: ČUJEMO SE dva puta dnevno, možda je htela da napravi skandal zbog nove PESME!

“Rekla je da mu je jednom davno već prešla preko prevare, a da je on očigledno nastavio da švrlja. Sada sumnja da je imao mnogo ljubavnica, iako joj se kleo da će da se promeni”, priča izvor.

I sama Tanja je nedavno izjavila da je saznala da njen i dalje zakoniti muž vodi razvratan život:

“Otkad se vratio u Australiju, izlazi, pije, kocka se… Mnogo ljudi ga je videlo po raznim kazinima. Ostavlja decu sa bakom, vraća se kući u šest ujutru i spava po ceo dan!”



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar