OTVORILA DUŠU

OVO je pismo koje je Miljana napisala Zoli: Ne osećam ljubav, ti koristiš moju NESTABILNOST!

Pismo je ubrzo završilo u produkciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ZadrugaOfficial

Kako je pisanje pisama u rijaliti šouu Zadruga zabranjeno, Miljani Kulić oduzeto je jedno koje je nameravala da da Lazaru Čoliću Zoli.

Miljana je verovatno planirala da Zoli ovim saopšti sve ono za šta nema snage uživo, a da li ga je on pročitao pre oduzimanja od strane produkcije, nije nam poznato.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo je čitava sadržina Miljaninog pisma.

foto:ScreenShot/Instagram

” Zola, ja sam tebe zavolela iz razloga što si ušao u rijaliti kad sam bila labilna jer sam doživela, ono što znaš, od strane Ivana Marinkovića. Mislim da je rijaliti, zatvoren prostor, učinio svoje. Inače napolju te ne bih pogledala, ne osećam ljubav, poštovanje pažnju, ma apsolutno ništa sa tvoje strane, kad sam sa tobom ja sam pogubljena. Takva uopšte nisam potrebna rijalitiju. Ti i ja smo kao dva izgubljena slučaja. Željka viđaš samo u prolazu”, napisala je Miljana.

“1. Ne osećam ljubav 2. Ne poštuješ moju porodicu 3. Nisi pažljiv 4. Ne brineš o meni 5. Svi su ti bitniji od mene        6. Iskorišćavaš moju emotivnu nestabilnost”, napisala je Miljana.

“Nesrećna sam, nisam ispunjena i ne znam zašto te volim, a povrh svega nemam ništa lepo da kažem o našoj vezi. Dobar si drug i to je to”, zaključila je Kulićeva.

 



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar