Savo Milošević odgovorio Špancima: “Vraćam se na posao, ali NE U SRBIJI”

Srpski trener je tokom proslave podelio viđenje svoje buduće karijere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Osasuna u narednim danima proslavlja 100 godina postojanja, pa su se odlučili da porazgovaraju sa legendama kluba.

Savo Milošević je bio jedan od ljudi sa kojima je obavljen intervju. Srbin uživa veliko poštovanje u španskom klubu, zbog partija koje je pružao u dresu tog kluba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glavno pitanje je bilo o tome da li će nastaviti karijeru trenera.

“Napustio sam klupu Partizana pre nešto više od mesec dana i sad odmaram. Razmišljam da se vratim trenerskom poslu, ali želim da radim van Srbije”.

Milošević nije krio da je prijatno iznenađen pozivom Osasune.

“Hvala vam mnogo. Koliko sam ljubavi osećam prema tom gradu i klubu, a uvek sam osećao da mi se vraća istom merom. To su bile najbolje godine mog života i fudbala. Imao sam uspeha sa reprezentacijom, bio najbolji strelac nacionalnog tima, ali to su samo rezultati. Ja ovde pričam o načinu života, uživanju, neverovatnim navijačima koji su nas podržavali 24 sata dnevno… Taj odnos sa njima je nešto zaista posebno. To je identitet Osasune. Imali smo sreće da iskusimo te istorijske rezultate, jer je to nešto što je Osasuna zaslužila posle mnogo godina. To je ono što me najviše raduje. Ovaj klub je poseban kao i navijači, i veoma sam srećan što sam igrao za ovaj tim”, ispričao je Milošević.

Bivši trener Partizana je uporedio srpske i španske navijače.

“Vole vas dok ne izgubite, a onda žele da vas ubiju – šalim se. Ali u Osasuni nije bilo tako, i upravo o tome uvek pričam prijateljima. Neki od njih su me posećivali dok sam nastupao za ovaj klub i mogli su da se uvere o čemu pričam”, ispričao je Savo.

Izneo SVOJE mišljenje: Lalatoviću ŽAO zbog odlaska Miloševića (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar