Mislite da ste MAJSTOR u krevetu? Ove 4 stvari znaju i rade samo SAVRŠENI ljubavnici

Koliko ste zaista dobri u krevetu?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/valuavitaly

Ako smatrate da ste pravi majstor u krevetu, onda sigurno znate sve moguće i nemoguće načine kako da zadovoljite ženu, zar ne?

A razlika između odličnih i savršenih ljubavnika je velika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, ne očajavajte, u seksu je učenje uvek bilo važno, tako da sigurno uz malo truda možete da savladate i ove lekcije.

Seksolozi ističu 4 odlike fantastičnih ljubavnika:

Koristite usta

Zaboravite na razmišljanje o penetraciji, usotalom, istraživanja pokazuju da najmanji procenat žena baš ovako može da doživi orgazam. Umesto toga, posvetite se njenom telu i pronađite sve njene erogene zone, bez obzira na kojem delu tela se nalaze.

Foto: Freepik/marymarkevich

Pratite njen uzdahe i uposlite usne. Vaš trud će vam višestruko biti uzvraćen.

Počnite predigru van spavaće sobe

Seks ne počinje niti se završava u spavaćoj sobi. Vaćna je komunikacija. Zavodite je tokom celog dana, pošaljite joj seksi poruku dok je na poslu. Lagano flertujte sa njom i podižite temperaturu. Na taj način će se jedan dosadan dan pretvoriti u veče žestokog seksa.

Foto: Freepik/ freepic.diller

Odugovlačite sa orgazmom

E, ovde je već potrebno dosta truda i treninga. Kada osetite da se vaša partnerka približava orgazmu, usporite svoje kretnje ili se skroz zaustavite, i tako onoliko puta koliko možete. Tehnika pod nazivom “edging”  na kraju omogućava mnogo snažniji vrhunac. Istovremeno, istu varijantu stani/nastavi možete da primenite i na sebi, sa dinamitnim efektom na kraju.

Foto: Freepik/drobotdean

Vreme posle seksa je važnije od seksa

Nikad nemojte da zaboravite da se seks ne završava orgazmom. Nežno maženje u krevetu pomaže održavanju intimnosti i naklonosti, a to su dve veoma važne stvari koje bi trebale da budu prioritet u svakoj vezi.



Izvor: Objektiv.rs, fatherly.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar