7 meseci je planirala venčanje, a VERENIK joj je rekao: “Nisam te ni zaprosio” i potom je skroz OHLADIO

Njena priča je izazvala mnogo komentara, jedni joj veruju dok su drugi ubeđeni da je ovo izmišljotina

Foto: Freepik/teksomolika

Ovo je jedna od priča koja zvuči toliko neverovatno, da postoji 50/50 šansi da je istinita ili lažna.

Uglavnom, kako biste se vi osećali da 7 meseci planirate venčanje iz snova, a onda vam čovek vašeg života (bar je to trebalo da bude) kaže da vas uopšte nije ni zaprosio?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To se navodno dogodilo jednoj Engleskinji koja se požalila na Fejsbuku svojim prijateljima, i njen slučaj je ubrzo postao viralan.

“Dame, potreban mi je savet. Pre devet meseci, moj verenik me je zaprosio, bar sam ja to tako shvatila. Nije imao prsten i mislila sam da je odluku doneo u trenutku i da će kasnije pravi prsten doći na red. Uostalom, najvažnije je da mi imamo jedno drugo”, započinje ona svoju priču.

Foto: Freepik/prostooleh

Međutim, usledilo je ogromno razočaranje.

“Već sedam meseci planiram svoje venčanje iz snova. Kada sam mu rekla da idem u kupovinu venčanice, on me je pogledao kao da imam pet glava i rekao da me nikada nije zaprosio. To mu nije bilo dovoljno pa me je dodatno ohladio rečima: “Što bih ja zaprosio ženu s kojom uopšte nisam u vezi””, rekla je devojka.

Foto/Pexels.com/Emma Bauso

“Mislila sam da ga na prevaru namamim da dođe na naše venčanje, i vidim šta će se dogoditi. Ne znam šta još mogu da uradim”, zaključila je malerozna Britanka.

Usledile su stotine komentara i jedni smatraju da je ona sve pogrešno protumačila i da ju je dečko zaprosio u šali, dok su drugi ubeđeni da je njen dečko kriv za sve.

Foto/Pixabay.com

Najzanimljivije je što su se javljale žene koje kažu da im se dogodila ista stvar, a jedna od njih je napisala: “Zaprosio me je, ja sam počela da planiram venčanje i bez prestena, a on je novac za prsten potrošio na lovačku dozvolu i luk i strele. Kada sam ga pitala za prsten on mi je rekao da nema pojma o čemu pričam”.

Šta biste vi uradili na njenom mestu?

Vaše odgovore možete da nam šaljete u komentarima.

Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar