Prevario sam suprugu u kuhinji restorana, a onda sam se ZALEDIO kada sam video ko nas gleda kroz prozor

Grdno se pokajao zbog preljube

Foto: Freepik/wayhomestudio

Tek nakon što je prevario ženu, jedan Britanac je shvatio da bi mogao da izgubi i suprugu i sina.

“Dugo sam želeo da otvorim restoran, a prošle godine sam sa bratom, konačno iznajmio prostor i pokrenuo biznis”, započinje svoju ispovest Englez.

“Ja imam 37, a moja supruga 34 godine, i imamo sinčića. Prvih nekoliko meseci je bilo sjajno za posao, ali loše za moj bračni život”, kaže on i nastavlja:

“Supruga je sve vreme bila sama sa bebom, a ja sam veći deo dana provodio u kupovini namirnica i pripremi za uveče. Restoran je bio zatvoren samo jedan dan u nedelji. Često smo se ludački svađali zbog mojih poslovnih obaveza, ali obično bismo se poljubili i pomirili”.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Jednog dana je u restoran došla žena koju znam iz škole, i pitala da li ima nekog posla za nju. Rekao sam joj da dođe posle smene i tada ćemo razgovarati. Pojavila se u lepršavoj šarenoj haljini i izgledala je fantastično. Proveo sam je okolo i na kraju smo završili u kuhinji. Dok sam se provlačio pored nje da bih otvorio frižider, osetio sam miris njenog parfema. Ne znam šta mi je bilo, ali nagnuo sam se prema njoj i poljubio je. Ona mi je uzvratila, i tu na stolu u kuhinju smo imali seks i bilo je neverovatno”, objašnjava Britanac.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Naša afera je trajala šest meseci, sve dok jedne noći nisam video da nas kroz prozor gleda jedan od komšija. Sledio sam se i ubrzo su krenule glasine o mojoj prevari, i prilično sam siguran da je moja supruga to takođe čula. Moja ljubavnica je potom raskinula sa mnom jer je shvatila da ne želim ozbiljnu vezu sa njom”, priča muškarac.

Foto: Freepik/lookstudio

“Zatim je došla korona, i restoran je propao. Nagomilali su se dugovi i morao sam da zatvorim lokal. Uspeo sam da vratim svoj stari posao u telekomunikacijama, a i moja supruga je počela da radi. Trenutno je sve u najboljem redu, ali sam shvatio koliko sam bio blizu da izgubim porodicu”, iskren je Englez.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Sada me muči moja preljuba i pitam se da li bih sve trebalo da priznam supruzi. Ne mogu to da zaboravim i voleo bih da se nikada nije dogodilo”, zaključio je on.

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar