SEDNICA GIK

SNS osvojio apsolutni većinu: Gradska izborna komisija Šapca proglasila rezultate lokalnih izbora

Odluka o dodeli mandata će biti objavljena u "Službenom listu grada Šapca i opština Bogatić, Vladimirci i Koceljeva”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SNS

Na današnjoj sednici Gradske izborne komisije Šabac koja je počela tačno u 12 časova i kojoj je prisustvovalo 11 od ukupno 21 člana sa pravom glasa proglašeni su rezultati lokalnih izbora u Šapcu.

Gradska izborna komisija je jednoglasno usvojila izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za odbornike grada Šapca kao i odluku o dodeli odborničkih mandata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovom odlukom izborna lista Aleksandar Vučić – Za našu decu osvojila je 37 mandata, izborna lista Jelena Milošević – Novi tim za Šabac 7 mandata, izborna lista Nebojša Zelenović – Šabac je naš 22 mandata, izborna lista Ruska stranka – Slobodan Nikolić 1 mandat, izborna lista Ujedinjena Demokratska Srbija – Prilika 1 mandat i izborna lista dr Dejan Pavlović – Evropska zelena partija 1 mandat.

Izborna komisija grada Šapca će, u skladu sa članom 45. Zakona o lokalnim izborima, kandidatima kojima je dodelila mandat izdati uverenja da su izabrani za odbornike Skupštine grada Šapca.

Odluka o dodeli mandata će biti objavljena u “Službenom listu grada Šapca i opština Bogatić, Vladimirci i Koceljeva” saopštio je na kraju predsedavajući Gradske izborne komisije Šabac Boris Tumenko.

Vučić se dotakao Šapca: Sramota je šta su radili u prethodnom periodu, IZMIŠLJALI su ćorave kutije

Načelnik policijske uprave Šabac DEMANTOVAO TVRDNJE Zelenovića: “Policija je odmah po prijavi reagovala”



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Zeleno ić da ima barem mitiser od obraza, treba odmah da podnese neopozivu ostavku na sve političke funkcije i javno prizna da se politikom neće više baviti. Pored svih mućki, mahinacija, igrarija sa izbornom koji misijom nije mogao da napabirči više od trećine delegata. Svi su mu rekli koliko vredi njegov rad. Sada kad krene kontrola biće kao sa Đilasom, para po svetu koliko hoćeš.

    Odgovori

Ostavite komentar