Veliki uspeh: “Realna priča” je prvi srpski film na platformi “Amazon prime”

Reč je o jednoj od najvećih svetskih platformi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/realnapriča film

Rediteljski prvenac glumca Gordana Kičića “Realna priča” biće dostupan gledaocima širom sveta na onlajn platformi “Amazon Prime”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je oduševio publiku širom Srbije, film “Realna priča” je pronašao svoj put na svetskoj sceni, čime je postao prvi srpski film koja će biti dostupan na jednoj od najvećih svetskih platformi.

“Velika mi je čast što se film nalazi na platformi Amazon Prime paralelno sa ostvarenjima iz celog sveta. To je na neki način potvrda da ”Realna priča, govori o univerzalnoj temi gde jezik nije barijera. Pored toga, veliko mi je zadovoljstvo što će naši gledaoci imati priliku da od 17. oktobra na gledaju seriju ”Mama i Tata se igraju rata” koja je nastavak ovog filma ‘”, kazao je Kičić.

Popularni film postaje serija: “Realna priča” stiže na male ekrane

Serija “Mama i Tata se igraju rata” nas vodi kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću (Gordan Kičić), koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

U seriji osim Gordan Kičića i Nine Janković Dičić, koja tumači njegovu suprugu, igraju i devojčica Lena Lazović, kojoj je ovo prva uloga na filmu, kao i Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar