Rusi napravili HAOS u Evropi: Velikom Srbijom najavljuju Ligu šampiona, Lovren se lupa po glavi! (VIDEO)

Ruski Zenit napravio je zanimljiv animirani film kao najavu za Ligu šampiona, a jedan momenat svima je zapao za oko.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen/Zenit Football Club

Najavljujući novu sezonu, u kojoj će ponovo igrati grupnu fazu Lige šampiona, Zenit iz Sankt Peterburga napravio je originalni animirani film, koji će izazvati kontroverze.

Fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga napravio je možda i najoriginalniju najavu za početak grupne faze Lige šampiona koja startuje 20. oktobra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Šampion Rusije se nalazi u grupis a Borusijom iz Dortmunda, Laciom i Klub Brižom, a utakmice sa tim rivalima najavili su kroz povratak u vreme carstva – kada se na pučini branila čast države.

Video počinje pričom unuka i dede, gde unuk sluša dedinu priču o prošlosti i istoriji sveta, a onda je usledilo i ono ključno pitanje – šta će biti posle, na šta mu je deda odgovorio – saznaćemo uskoro.

U jednom momentu, spektakularno je predstavljen štoper Dejan Lovren, koji je “vojevao” bitke u Hrvatskoj, Francuskoj i Engleskoj, čime se aludiralo na njegove bivše klubove.

Predstavljena je mapa Evrope prema aktuelnim teritorijama, ali je Srbija ovde daleko veća i zahvata Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Sve ove granice autori snimka su izbrisali, što je mnogim gledaocima promaklo.

Kako sve izgleda pogledajte na sledećem videu:

KAKAV BEZOBRAZLUK: Licemerni Juventus se naslađuje bodovima od korone, a za Ronalda su drugačija pravila!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar