DA SE NAJEŽIŠ

Sestra Jovice Putnikovića objavila njegovu prvu fotografiju iz BOLNICE: Ceo svet SRUŠIO se za sekund

Napisala emotivnu poruku koja kida dušu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Youtube/ZadrugaOfficial

Nekadašnji učesnik Zadruge, Jovica Putniković, trenutno se nalazi u bolnici i oporavlja se od teške saobraćajne nesreće koju je nedavno imao.

Jovičina sestra objavila je njegovu prvu fotografiju posle saobraćajke danas, na svom Instagram profilu, uz emotivne reči koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto:Printscreen/Instagram/Seinenene

“Ova mučnina koju osećam već dugo podseća me na momente od kojih se stomak vezuje u čvor. U kojima ostaješ nem. Mesec dana varim hleb kao kamen. Mesec dana varim jednu misao… Kako bih živela da sam te izgubila. Taj dan kad su mi javili, utihnula sam. Zanemela. Sa svima se posvađala. Nisam imala ni dan, ni noć. Plakala sam na sred ulice, na sred prodavnice i nije me bilo briga da li će me neko videti. Samo sam želela da te zagrlim jako. Počela sam da razmišljam kako svaki sekund sreće može da se okrene protiv mene i sve nestane. Sav ton, boja, ukus, apetit, muzika i volja. To je moja noćna mora. Sećam se kao mala sam imala snove sa tom tenzijom. I jezivo je. Kada danima raspetljavam strahove pitanjem “I šta sad”? Pre manje od mesec dana se ceo jedan svet srušio za sekund. Shvatila sam da je moguće da ti se desi. Da se kroz to prolazi. Da boli. Da sahranjuješ život čoveka od panike. Da se preživi. Da se strepi. I da se raduje. Da se svaki mali pomak slavi. Da postaneš oprezniji. Da postaneš svesniji. Zreliji. Jer u suštini svi mi smo nezahvalni i nezadovoljni bez pravog razloga. Sve ono što je važno uzimamo zdravo za gotovo, a prazni smo jer nam vrede stvari koje ne mogu da nas usreće. Hvala ti što si se probudio. Što si me probudio! Osvestio. I zagrlio me najjače ikada! Sad imam snage za sve što nas čeka. Volim te”, napisala je sestra bivšeg zadrugara i naježila svoje pratioce.

Jovičin slučaj privukao je veliku pažnju obzirom da se u Zadruzi trenutno nalazi njegova verenica Maja Marković. Dok Jovica prolazi kroz teške životne trenutke, Maja se uveliko zbližava sa Alenom Hadrovićem, a svoje emocije je i priznala.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar