UŽIVEO SE U ULOGU

Glumio KRIMINALCA u seriji! Statista iz “Južnog vetra” NOŽEM ubadao devojku i mladića u Kaluđerici?

Krvava drama dogodila se u noći između utorka i srede u beogradskom naselju Kaluđerica i to za vreme žurke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Lazar G., Foto: Facebook

Devojka M. K. (21) teško je povređena, dok je mladić M. Đ. (22) zadobio lakše povrede, kada ih je, kako se sumnja, Lazar G. (21), koji se pojavljivao u popularnoj seriji “Južni vetar”, izbo nožem!

Krvava drama dogodila se u noći između utorka i srede u beogradskom naselju Kaluđerica i to za vreme žurke. Osumnjčeni Lazar G. je nakon ranjavanja pobegao, ali ga je policija ubrzo uhapsila u automobilu “mercedes” na Smederevskom putu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Lazar G. je bio statista u hit seriji ‘Južni vetar’. Glumio je Vušinog čoveka. Vuša je inače mafijaški lik iz crnogorske narko – bande, a glumi ga Aleksandar Gavranić. Lazar se pojavio u dve epizode popularne serije. Nije imao tekst, već je samo statirao”, kaže izvor i nastavlja:

“Glumio je mladog kriminalca, a nažalost čini se da je i u stvarnom životu krenuo tim putem.”

Detalji KRVAVE ŽURKE u Kaluđerici: Jedna stvar POVEZUJE uhapšenog i izbodenog mladića

Izvor otkriva da je Lazar G. navodno nepozvan upao na kućnu žurku i napravio haos.

“Ranjena M. K. i M. Đ. bili su na privatnoj proslavi. Lazar, koji je od ranije bio u svađi sa M. Đ., dobio je informaciju gde se on nalazi i banuo je kako bi se razračunao sa njim”.

Nakon što je osumnjičeni upao na žurku prvo je počeo da se svađa sa M. Đ. Potom su se i potukli. Sevale su pesnice, a onda je uhapšeni izvukao nož i prvo izbo M. Đ.

Krvavi PIR u Kaluđerici! Par napadnut na žurki, devojka završila sa teškim telesnim povredama

“Počela je vriska, a izbodeni je pao na kolena. Napadač se tada okrenuo ka devojci, koja je verovatno pokušavala da smiri sukob. Nju je ubadao kao pomahnitao, dok je ona plakala i dozivala pomoć”, kaže izvor i dodaje da je Lazar G. pobegao posle krvavog pira.

“I on, ali i ranjeni M. Đ. poznati su policiji od ranije i imaju dosijee”, kaže sagovornik i dodaje da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati, dok su povređeni mladić i devojka zbrinuti u Urgentnom centru.

“Devojka ima teške povrede, operisana je i zadržana u bolnici, dok momak ima lakše povrede i juče je pušten na kućno lečenje”, dodaje izvor. Policija je obavila uviđaj i utvrđuju se motivi obračuna.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar