ODZVANJA APENINIMA

Kakve reči! Siniša mu ovo NEĆE ZABORAVITI: Fudbaler Bolonje pogodio u metu, Italija bruji!

"Svojim stavom prema bolesti, naveo nas je da razmišljamo o životu", rekao je Silvestri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni)

Zapalio je Čizmu! Fudbaler Bolonje Lorenco De Silvestri rekao je da je stav trenera Siniše Mihajlovića prema bolesti “naveo mnoge da razmišljaju o životu”.

Iskusni defanzivac je tokom leta stigao na “Del Aru” kao slobodan igrač iz Torina, a sa srpskim stručnjakom već četvrti put sarađuje u karijeri. Prethodno su radili u Sampdoriji i Fjorentini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U Torinu mi je bilo dobro, ali kada sam saznao da Sinišina Bolonja želi da me dovede, uradio sam sve što sam mogao da dođem – rekao je De Silvestri za italijanske medije.

Kao što se zna, Mihajlović se poslednjih godinu dana lečio od leukemije.

Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

– Svojim stavom prema bolesti, naveo nas je da razmišljamo o životu. Siniša je bio vrlo koncentrisan na naš stav, ali ja nisam Mihajlovićev čovek. Među nama postoji veza na koju sam ponosan. Teško je da trener i igrač budu četiri puta u istoj ekipi, ali kada je on dolazio ovde u dva navrata, ja sam već bio tu, pa smo 2:2. I dalje se osećam kao fudbaler, a ovde sam već shvatio dve stvari. Prvo – došao sam u super organizovani klub, drugo – ima mnogo mladih igrača sa velikim potencijalom – istakao je Lorenco de Silvestri.

Tokom prethodnih godina, De Silvestri je branio boje Lacija, Fjorentine, Sampdorije i Torina, odigravši 382 meča u Seriji “A”, postigao je 24 gola.

U Milanu su se KLELI u njega: Posle sedam godina vraća se velika zvezda (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar