NE VOLI NAS: Otkriveno ko je napadač na Oliveru Jevtić i šta je motiv, mrzi i Novaka Đokovića! (VIDEO)

Dva dana pred ispad na maratonu u Sofiji, Bojan Vačev je na Instagram profilu postavio Novakovu sliku uz "neslan" komentar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Miso Lisanin / Zuma Press / Profimedia

Olivera Jevtić u nedelju je napadnuta na početku maratonske trke u Sofiji, a otkriveno je ko je bio počinilac tog dela.

Odgovore je brzo dala lokalna policija. Ali, imala je i veliku pomoć putem društvenih mreža.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izvesni Bojan Vačev je gurnuo, kako bi je sklonio iz konkurencije, pošto je srpska atletičarka slovila za jednog od favorita, a kao glavni motiv ističe se novčana nagrada namenjena najbolje plasiranim trkačima.

Iana Kara je na Fejsbuku pokrenula potragu o kome se radi.

Naime, nakon što se pohvalio na društvenim mrežama 573. mestom na pomenutoj trci (“U Top 600 sam, dobar sam. Sofijski maraton 11. oktobra 2020” glasio je njegov komentar), poznanici na Fejsbuku su, pogledavši snimak incidenta koji je obeležio sofijsko nadmetanje, shvatili da je upravo on bio taj koji je s leđa udario našu atletičarku.

Pored toga, Vačev je na svom Instagramu dva dana ranije okačio sliku sa polufinalnog meča između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa. U trenutku kada je objavio Novak je izgubio prednost od 2:0 u setovima, a sve je propratio komentarom: “Mašina” uz emotikon koji se smeje!

Poznato je da Novaka često zovu “mašinom” zbog superiornog stila igre, a da li je ovo bilo ironično nije poznato. Sumnju da jeste daje upravo činjenica da je srpski as tada nešto lošije igrao.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar