Žene otkrile: Kakav OBLIK muškog polnog organa najviše vole, i šta prvo gledaju kada ON skine gaće

Dame su priznale koje su najvažnije karakteristike kada se radi o penisu

Foto: Mauricio Fuertes/ImageSource/Profimedia

Muškarci, nemojte se zavaravati, nije sve dužini, a ženama su, kada se radi o penisima, neke stvari mnogo važnije.

To što ste obdareni, ne znači i da ćete se dobro provesti u krevetu, jer dame imaju jasno izražene stavove o tome šta vole a šta ne vole kod muških polnih organa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I da, ovde je izgled veoma važan.

Studija u kojoj se od žena tražilo da odgovore na 8 pitanja, od dužine, preko oblika glavića do ukupnog kozmetičkog izgleda penisa, imala je veoma zanimljive rezultate.

Ispostavilo se da je ženama ubedljivo najvažniji ukupan kozmetički izgled muškog polnog organa. Sa tim ide u paru i druga najvažnija karakteristika, a to je da li su pubične dlake ošišane ili ne.

Foto: Freepik/ freepic.diller

A treća najvažnija osobina je obim – ili preciznije između 9,6 i 12,2 centimetra.

Što se oblika tiče, dame preferiraju deblje penise i to zbog nekoliko razloga:

Zbog povećanog pritiska na zidove vagine, povećava se osećanje seksualnog zadovoljstva. Takođe, zbog istog razloga, ženama se više sviđaju penisi sa malo većim glavićem.

Foto/ Freepik/ freepic.diller

Na kraju, neizbežna je dužina – kao što smo već pisali, za pripadnice ženskog pola je idealan polni organ od 20 centimetara, a obrazloženje je sledeće:

Veći penis bolje stimuliše prednji deo, ali i zadnji zid vagine.

Može da posluži kao stimulator u bilo kojoj pozi.

Foto/Profimedia.rs

Čak i kada nije u punoj dužini, ne može da ispadne iz vagine usred seksa.

Međutim, sva ova istraživanja morate da prihvatite sa rezervom, jer zlatno pravilo je da su ukusi različiti kao i da ono što prija jednom čoveku, ne prija drugom.

Foto: Freepik/cookie_studio

Uostalom, najbolja ilustracija je veliko istraživanje u kojem su dame za kratke seksualne avanture “birale” penis dužine između 17 i 20 centimetara, ali su uslovi za duge veze sasvim drugačiji – dužina 16 centimetara, obim 11 centimetara.

Takođe, ono što svi zaboravljaju, naročito kada se radi o dužini i širini, je da žene tradicionalno očajno “odoka” procenjuju dimenzije, pa ono što je za njih 8 ili 16 centimetara, ne mora obavezno da znači da je i u stvarnosti tako.

A obično nije.

Izvor: Objektiv.rs, yourtango.com, topmens.info

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (9)

Ostavi komentar

  • Jedo ljeto sam proveo sa damom gdije sam bez ikakvih problema unutra stavi cijeli dlan i svih pet prstiju moje sake koja je onako zidarskog formata. A tih 2,5 mjeseci smo sekasali i po 6 puta u danu, kad god sam je dotaknio ona je bila vlazna i vruca.

   Odgovori
 1. Ako zelite da vidite da li je velicina bitna trazite na netu amter on bbc…sve ce vam se reci 😀 Tako da momci opustite se, imamo to sto imamo, sto kaze onaj vic pita cura lika koga misli da zadovolji time sto ima a on kaze pa sebe…

  Odgovori
 2. Čemu objavljivanje ovakvih stvari.. Zar je ovo toliko bitna vest. Zašto uvek svaka tema potencira na vulgarnost i zašto žene uvek ispitujete baš ovakve stvari….. Zašto je Srbija uvek leglo perverzije i kurvarluka, nasilja, konzervativnosti, pa čak i u medijima….

  Odgovori
 3. A gej muskarci sta vole oni su kompetetentniji nego zene,em imaju penis i sami em i tudjim znaju barataju . 🙂 Otkrili ste Ameriku stvarno-zene vole veliki i debeo ..a kad je pa iko ikad voleo mali i tanak hahaha

  Odgovori

Ostavite komentar